Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 116 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #361 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Cum e? Am auzit ca varianta full e jalnica
    nu stiu ce sa zic totusi, mi se pare putin ciudat gameplayul fata de demo. inca nu m-am obisnuit foarte bine cu el, e total imprevizibil ceea ce-mi place cel mai mult dar... mingea mi se pare ca zboara ca o racheta fata de 12. cu first touch e smecherie, imi place ca iasa o groaza de faze spectaculoase si aici aduce mult realism. ce nu-mi place e ca totul decurge cu viteza mare parca si cateodata devine haotic. unii spun ca varianta asta de la season ticket nu ar fi varianta 100% finala, mai degraba cea de la gameshow-ul din uk de acum 3 sapt, in care au fost invitati youtuberii fifa maniacs. tactical defending-ul a fost si el imbunatatit cu push and pull. in rest n-am intalnit buguri si probleme majore fata de altii. nu pot spune nici ca e mai bun ca 12 nici ca e mai slab. un + aduce gazonul care are un verde mai apropiat de cele din premier league/primera.
    ramane sa vedem vineri cand avem discul ...

2. #362 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Fifa 13

Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    nu stiu ce sa zic totusi, mi se pare putin ciudat gameplayul fata de demo. inca nu m-am obisnuit foarte bine cu el, e total imprevizibil ceea ce-mi place cel mai mult dar... mingea mi se pare ca zboara ca o racheta fata de 12. cu first touch e smecherie, imi place ca iasa o groaza de faze spectaculoase si aici aduce mult realism. ce nu-mi place e ca totul decurge cu viteza mare parca si cateodata devine haotic. unii spun ca varianta asta de la season ticket nu ar fi varianta 100% finala, mai degraba cea de la gameshow-ul din uk de acum 3 sapt, in care au fost invitati youtuberii fifa maniacs. tactical defending-ul a fost si el imbunatatit cu push and pull. in rest n-am intalnit buguri si probleme majore fata de altii. nu pot spune nici ca e mai bun ca 12 nici ca e mai slab. un + aduce gazonul care are un verde mai apropiat de cele din premier league/primera.
    ramane sa vedem vineri cand avem discul ...
    Daca ti se pare ca se misca prea rapid mingea , modifica din setari la User configuration sau ceva de genul.Te lasa sa modifici multe chestii.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

3. #363 SP
    Ω Pira's Avatar
    nu cred ca e vreun user config la ps3/xbox. mai degraba game settings in care pot sa cresc sau sa scad viteza jocului cu slow, normal si fast. dar pe normal ramane in majoritatea cazurilor, gen ultimate team, seasons si chiar head to head, unde acolo poti schimba viteza jocului. dar nu e ok asa.

4. #364 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

In Demo existau diverse setari ale jocului.Esti sigur ca nu sunt?

Sent from my E15i using Tapatalk 2

5. #365 SP
    Ω Pira's Avatar
    adevarat, exista o sumedenie de setari pt fel si fel de chestii, dar de setarea balonului asta nu am auzit in fifa...

6. #366 SP
    Banned asperas's Avatar
    nu cred ca e vreun user config la ps3/xbox. mai degraba game settings in care pot sa cresc sau sa scad viteza jocului cu slow, normal si fast. dar pe normal ramane in majoritatea cazurilor, gen ultimate team, seasons si chiar head to head, unde acolo poti schimba viteza jocului. dar nu e ok asa.

Mister iti pot pune o intrebareP:nu stiu cat de stupid poate fi cea ce ma intereseaza dar as vrea sa stiu daca in varianta full gasim si varietatea aceea de nike boots(clash collection euro 2012)te intreb deoarece in urma discutiillor de pe forumurile oficiale si vizionat ( filmuletele ) postate pe you tube ele ar cam lipsi cu desarvasire? Multumesc mult

7. #367 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Mister iti pot pune o intrebareP:nu stiu cat de stupid poate fi cea ce ma intereseaza dar as vrea sa stiu daca in varianta full gasim si varietatea aceea de nike boots(clash collection euro 2012)te intreb deoarece in urma discutiillor de pe forumurile oficiale si vizionat ( filmuletele ) postate pe you tube ele ar cam lipsi cu desarvasire? Multumesc mult
    man, chiar nu ma arde dupa ghete dar o sa ma uit cand intru din nou azi sau maine si-ti spun daca sunt sau nu.

8. #368 SP
    Banned asperas's Avatar
    man, chiar nu ma arde dupa ghete dar o sa ma uit cand intru din nou azi sau maine si-ti spun daca sunt sau nu.
    Multumesc mult!

9. #369 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    @PiraSword..pai nu e varianta full ?ce legatura are discul ?

10. #370 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Poate ca voi parea cam stupid cu urmatoarea intrebare,insa
    De ce nu pot sa ma loghez aici cu contul de origin/ea,adica oriunde pe ea.com sau origin pot sa ma loghez,doar acolo nu pot!
    Login | EA SPORTS Soccer
    O fii din cauza faptului ca inca nu detin fifa 13?desi am jucat demo-ul pe consola!

11. #371 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Acum am incercat si eu nu am nici o problema la logare... si nu am inca jocul.

12. #372 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

imi puteti spune si mie care este treaba cu ea season tickets? ca nu am idee

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

13. #373 SP
    Member Seryaph's Avatar
    EA SPORTS Season Ticket – 3 Day Early Access to select EA SPORTS video games | EA SPORTS

pe scurt, iti da acces mai rapid la jocuri, adica tu le iei inainte sa apara pe piatza plus alte beneficii

EA SPORTS Season Ticket is a subscription program that offers subscribers access to over $100 in PDLC across participating titles, digital access to participating EA SPORTS games three days before launch and 20% discount on downloadable content. EA SPORTS Season Ticket has a one-time cost of $24.99 or 2000 MS Points for 12 months. EA SPORTS Season Ticket creates a better gaming experience for our consumers and benefits the EA SPORTS fan who wants to play early, play more and play better.

14. #374 SP

Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    EA SPORTS Season Ticket – 3 Day Early Access to select EA SPORTS video games | EA SPORTS

pe scurt, iti da acces mai rapid la jocuri, adica tu le iei inainte sa apara pe piatza plus alte beneficii

EA SPORTS Season Ticket is a subscription program that offers subscribers access to over $100 in PDLC across participating titles, digital access to participating EA SPORTS games three days before launch and 20% discount on downloadable content. EA SPORTS Season Ticket has a one-time cost of $24.99 or 2000 MS Points for 12 months. EA SPORTS Season Ticket creates a better gaming experience for our consumers and benefits the EA SPORTS fan who wants to play early, play more and play better.
    si jocul o sa.l am doar pentru 12 luni sau tot timpul?

15. #375 SP
    Junior Member bambu81's Avatar
    daca cumper cu cu ticket care pretul? As lua ptr ps3

16. #376 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Nu prieteni, n-ati inteles. Ea season ticket este un abonament de 12 luni care iti permite sa cumperi jocurile EA Sports: FIFA, NHL, Madden si Tiger Woods in format digital cu 3 zile sau mai mult inaintea lansarii lor pe piata. In plus de asta, pe parcursul celor 12 luni ai reducere 20% la DLC-uri(downloadable content) si acces la PLDC-uri (packuri pe care le primesti saptamanal) in valoare totala de 100$ (Pt toate jocurile la un loc).
    Pretul este de 25$ sau 25Euro si jocurile pe care le cumperi cu el iti raman tie forever. La pretul jocurilor nu ai reducere.

Mi se pare rentabil doar pt cei care cumpara mai multe titluri EA Sports, cei care cumpara dlc-uri si pack-uri si cei care vor neaparat sa joace jocurile mai devreme.

17. #377 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    @PiraSword..pai nu e varianta full ?ce legatura are discul ?
    e varianta full dar ziceam mai sus ca nu se stie sigur daca e si varianta finala a jocului...
    @asperas: cred ca am aflat raspunsul la intrebarea ta. acum in fifa 13 in afara de XP points cum era in 12, mai primesti si FIFA Coins si EFC, tot ceva coins si astea, cu care deblochezi fel si fel de abilitati speciale pt joc, gen pack ultimate team packs sau coins, celebrari noi, ghete smechere si fel si fel de nebunii. fiecare optiune de acolo costa un numar anume de coins, care le strangi castigand meciuri. si apropo de ghete, am vazut cateva speciale pe acolo, posibil ca asta sa fie buba, de ce nu apareau direct in joc.

18. #378 SP

si sa inteleg ca un joc costa 2000 ms? si ramsi cu el forever?

19. #379 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    si sa inteleg ca un joc costa 2000 ms? si ramsi cu el forever?

abonamentul(season ticket) este 2000 MS sau 25$ sau 25 de euro
    pretul jocurilor este acelasi

20. #380 SP

am inteles, ms frumos, astept sa apara atunci

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 116 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast

Bookmarks