Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 116 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 ... LastLast
Results 601 to 620 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #601 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    fii sigur ca esti pe cont de UK sau USA si redownload-eaza Online Pass-ul.
    Asa am patit si eu cand l-am introdus prima data, numai ca dupa 20 de jocuri mi-a dat aceiasi eroare. Signoff PSN sign on, redownload online pass...an so on
    asta pana ca repara idiotii toate bug-urile

2. #602 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Voi puteti finaliza o cumparatura din auction? (in afara de optiunea buy now, am blocate pana acum 2 contracte si un jucator)

3. #603 SP
    Junior Member ayyk's Avatar
    In seara asta mi-au ramas blocate toate rahaturile din trade ( o tin pe completing de 3 ore ) , nu mai pot sa le fac nimic.
    Dupa problemele UT din fifa12 ( deconectarea de la sfarsitul meciurilor ) anul asta vroiam sa le zic pas , m-au pacalit cu move . Apropo de move , nimic altceva decat marketing , nu poti sa cotrolezi nimic cu el , o prostie ......zzzt ea. Dupa ce fac platina le arunc jocul la gunoi.

4. #604 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

Se aude ceva de update?se blochează jocul incontinuu ba in meniu, ba răm�ne in arena ,cand dau ultimate team se blochează cand dau ready.incredibil de prost făcut.ma chinui o ora sa fac un amarat de meci impachetat de nervi

5. #605 SP
    Member Harilip's Avatar
    Cum e chestia cu Squads in Ultimate team? Pana acum am avut doar una.
    Eu momentan am o echipa de germani si una de englezi. Cand joaca englezii, germanii stau pe banca si invers, astfel incat o echipa se odihneste mereu. Daca imi mai creez un squad, o sa pot sa le schimb direct fara sa mai schimb fiecare jucator in parte? Jucatorii care nu sunt folositi dintr-un squad, o sa recupereze fitness? Care sunt dezavantajele de a avea 2?

6. #606 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu vad ce dezajantaje ai avea.
    Da, poti sa-ti creezi 2 echipe cum ai zis tu. Faci o echipa cu englezii titulari si germanii rezerve si o echipa cu germanii titulari si englezii rezerve.
    Se mai folosesc si pentru a intra in diverse turnee cu cerinte speciala.

7. #607 SP
    Member Harilip's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Nu vad ce dezajantaje ai avea.
    Da, poti sa-ti creezi 2 echipe cum ai zis tu. Faci o echipa cu englezii titulari si germanii rezerve si o echipa cu germanii titulari si englezii rezerve.
    Se mai folosesc si pentru a intra in diverse turnee cu cerinte speciala.
    e ca si cum as avea dubluri dupa cum zici
    cand dau join la turneul de bronz, pot sa joc in saisprezecimi cu germanii si apoi in sferturi sa continui cu englezii? 1 meci o echipa, 1 meci cealalta, in aceeasi cupa

8. #608 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Exact.
    Daca nu te restrictioneaza turneul...

9. #609 SP
    Member Sepy's Avatar
    salutari ... nu vi se pare un pic plictisitor fifa 13 ? ... eu sincer dupa 2-3 meciuri pe zii , ma cam plictisesc de el . Nu am decat 11 meciuri jucate pana acum...adevaru este ca nici nu am avut timp pana acuma de joc , dar vine iarna si se face noapte repede , deci o sa imi fac timp si de fifa 13 .Ma gandesc sa incep Manager mode caci este foarte complet...ai toate informatiile despre jucatorul pe care vrei sa il transferi :X , si multe altele . Probleme sunt si in seria asta de fifa .... de ex la chellenge -urile inainte de meci ... de ex : cand te pune sa tragi peste zid din lovitura libera...si sa nimeresti tinta...cand dau in stanga este cand nimeresc bara exact la fel de vreo 3-4 ori la rand ...trec usor de aparatori in timpul meciului .... exact pentru asta o sa incep un Manager mode cu 2 echipe .....o echipa tare si o echipa bunicica sa vad ce si cum . Salutari si bafta la meciuri.

10. #610 SP
    @Sepy ai incercat modurile de ONLINE?

11. #611 SP
    Member Sepy's Avatar
    adibose ...nu am incercat , sunt un simplu jucator de fifa care in timp ce joaca se relaxeaza , nu se streseaza ...am jucat fifa online de la 09 incoace toate...dar fifa 13 nu am incercat....

12. #612 SP
    Member wampirash's Avatar

Fifa 13

Incearca sa joci Ultimate Team, chiar e foarte captivant si e addictive. Nu te plictisesti de el

13. #613 SP
    Junior Member alexrobu's Avatar
    stie cineva cand se rezolva problema asta online.... m-am cam saturat de atatea erori... ba se blocheaza in arena... ba joc un meci care mi se pune de doua ori... e chiar aiurea rau de tot... indiferent ce fac... joc un meci si se pun 2... pai deja imi apare ca am vreo 40 de jocuri si eu am jucat numa 20....

14. #614 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Re: Fifa 13

Quote Originally Posted by alexrobu View Post
    stie cineva cand se rezolva problema asta online.... m-am cam saturat de atatea erori... ba se blocheaza in arena... ba joc un meci care mi se pune de doua ori... e chiar aiurea rau de tot... indiferent ce fac... joc un meci si se pun 2... pai deja imi apare ca am vreo 40 de jocuri si eu am jucat numa 20....
    la anu' cu fifa 14

15. #615 SP
    Member Harilip's Avatar
    ce ziceti de formatia 4-1-2-1-2 la ultimate team? e buna? am mai jucat odata in fifa 12, nu avea cine stie ce jucatori dar cam luam bataie.
    vreau sa imi fac o echipa de jucatori din russian league si asta e formatia perfecta pt a lua pe cei mai buni.
    ma gandeam asa : CDM- Diarra, CAM - Honda, LM - Gonzalez, RM - Bystrov, ATT - Eto'o si Wellinton. la fundasi nu ma intereseaza. Ce parere aveti? In fifa 12 rupeam in 4-2-2-2 si asta mi se pare cat de cat asemanatoare.

16. #616 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Jocul asta e cea mai mare insulta pentru orice suporter pasionat de fotbal. O brambureala mai mare nu am văzut. Toti cei care au echipa buna șutează de la distanta din orice poziție, iar portarii in 80% din cazuri dorm, sunt penibili. In aceeași măsură toti caută paceri. Orice jucator cu echipa de paceri stie una si buna. Pasa lunga in fata sa iti alerge fundasii care se misca ca niste melci. Jenant, agasant, cum vreti sa ii spuneti. Regret sincer achizitia.

17. #617 SP
    Banned asperas's Avatar
    In marea lor majoritate cei cu care te intalnesti(random) online cand vad ca nu te pot invinge apeleaza la cea ce stiu ei cel mai bine:lag game,pauza joc atunci cand esti in pozitia de a inscrie iar in cele din urma DACA nici una nici alta nu dau rezultat le ramane doar..quit game!

18. #618 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Jocul asta e cea mai mare insulta pentru orice suporter pasionat de fotbal. O brambureala mai mare nu am văzut. Toti cei care au echipa buna șutează de la distanta din orice poziție, iar portarii in 80% din cazuri dorm, sunt penibili. In aceeași măsură toti caută paceri. Orice jucator cu echipa de paceri stie una si buna. Pasa lunga in fata sa iti alerge fundasii care se misca ca niste melci. Jenant, agasant, cum vreti sa ii spuneti. Regret sincer achizitia.
    Alege fundasi cu pace mare: Chiellini, Ogbonna, etc.

Aici gasesti ce jucatori vrei din ce campionat vrei: The Ultimate Database

---------- Post added 09-10-2012 at 09:22 AM ----------

Quote Originally Posted by Harilip View Post
    ce ziceti de formatia 4-1-2-1-2 la ultimate team? e buna? am mai jucat odata in fifa 12, nu avea cine stie ce jucatori dar cam luam bataie.
    vreau sa imi fac o echipa de jucatori din russian league si asta e formatia perfecta pt a lua pe cei mai buni.
    ma gandeam asa : CDM- Diarra, CAM - Honda, LM - Gonzalez, RM - Bystrov, ATT - Eto'o si Wellinton. la fundasi nu ma intereseaza. Ce parere aveti? In fifa 12 rupeam in 4-2-2-2 si asta mi se pare cat de cat asemanatoare.
    4-2-3-1 e mai safety, la 4-2-2-2 nu merge decat sa joci mai mult pe benzi, la 4-2-3-1 poti sa si verticalizezi pe centru.

19. #619 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Fifa 13

Mie 4-2-2-2 mi se pare foarte ok pentru atacuri rapide.De obicei las pe benzi playmakeri.La Liverpool in Manager ii am pe Gerrard si pe Robben si in atac ii am pe Neymar si Forlan.Cu Gerrard si Robben trec usor pe la margine terenului dupa care arunc mingea in centru unde rezolv cu atacantii.

Sent from my X8 using Tapatalk 2

20. #620 SP
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    In marea lor majoritate cei cu care te intalnesti(random) online cand vad ca nu te pot invinge apeleaza la cea ce stiu ei cel mai bine:lag game,pauza joc atunci cand esti in pozitia de a inscrie iar in cele din urma DACA nici una nici alta nu dau rezultat le ramane doar..quit game!
    -Lag game cum se poate face in mod intentionat? mi-e greu sa cred ca cine isi floodeaza propria conexiune ca sa creeze lag...
    -Ca sa pui jocul pe pauza trebuie sa fii in posesia mingii, daca esti in faza de atac si in pozitia de a inscrie, oponentul nu poate pune pauza atat timp cat are posesia.
    -Quit Game din partea oponentului nu-ti aduc pana la urma decat cele 3 puncte indiferent de rezultat...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 116 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 ... LastLast

Bookmarks