Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 116 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1001 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Tiote clar, are dreptate Pira si eu il am si nu dezamageste. Il recomand pe Parker langa el, chiar daca nu are un pace asa mare (pentru asta il ai pe Tiote) iese bine la pase si are un sut bun de la distanta. Ramirez este ok, dar l-as vedea mai degreaba CM-CAM decat CM-CDM, trebuie sa ai o oarecare putere ca si CDM. Daca poti sa mai strangi niste bani sa ti-l iei pe Fellaini reprofilat pe CDM(in locul lui Parker) ar fi si mai bine.

2. #1002 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    pentru formatia 3-5-2, imi trebuie 2 CDM relativ ieftini dar buni din BPL. Am gasit pe Anita', Tiote' si S.Parker. 2 din 3 trebuie sa castige. Care ar face un duo excelent?
    Tiote si Yaya Toure.

3. #1003 SP
    Member Seryaph's Avatar
    a zis ieftin

4. #1004 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Tiote clar, are dreptate Pira si eu il am si nu dezamageste. Il recomand pe Parker langa el, chiar daca nu are un pace asa mare (pentru asta il ai pe Tiote) iese bine la pase si are un sut bun de la distanta. Ramirez este ok, dar l-as vedea mai degreaba CM-CAM decat CM-CDM, trebuie sa ai o oarecare putere ca si CDM. Daca poti sa mai strangi niste bani sa ti-l iei pe Fellaini reprofilat pe CDM(in locul lui Parker) ar fi si mai bine.
    Sa stii ca Ramires e unul din cei mai buni CDM din FIFA mai ales in formatia 3-5-2, nu degeaba costa 25k. Argumentez, pt ca are un pace de 88, passing de 79, dribbling de 82, si defending de 76 - ceea ce aici e perfect pt un central, pt ca stie sa se retraga destul de rapid in aparare. Crede-ma ca-l am si e spectacol omul. Ajunge mereu langa careu si inscrie goluri la greu, o data la 2-3 meciuri inscrie. Dar stie sa se si retraga in aparare destul de rapid datorita abilitatilor in defending, mai ales cu pace-ul lui. E un central complet si nu l-as schimba cu altul, nu in FIFA 13. Deci aici e "puterea" de care zici tu legat de un CDM.
    Si Fellaini e un exemplu bun pt ca e inalt, scoate mingile cu capul din careu, e strong.

5. #1005 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    Sa stii ca Ramires e unul din cei mai buni CDM din FIFA mai ales in formatia 3-5-2, nu degeaba costa 25k. Argumentez, pt ca are un pace de 88, passing de 79, dribbling de 82, si defending de 76 - ceea ce aici e perfect pt un central, pt ca stie sa se retraga destul de rapid in aparare. Crede-ma ca-l am si e spectacol omul. Ajunge mereu langa careu si inscrie goluri la greu, o data la 2-3 meciuri inscrie. Dar stie sa se si retraga in aparare destul de rapid datorita abilitatilor in defending, mai ales cu pace-ul lui. E un central complet si nu l-as schimba cu altul, nu in FIFA 13. Deci aici e "puterea" de care zici tu legat de un CDM.
    Si Fellaini e un exemplu bun pt ca e inalt, scoate mingile cu capul din careu, e strong.
    E bine ca CDM-eii sau CM-eii, pe langa defending bun si pace mare, sa aibe long shot si power shot cat mai mari posibil.

6. #1006 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Cand am zis putere ma refeream la ce ai zis tu de Fellaini, ceea ce ii lipseste lui Ramirez, intr-adevar este un mijlocas complet, deaia este si CM. Dar daca se intilneste cu Ballotelli sau un alt atacant puternic Gomez, etc, mi-e ca il cam darama. E bine sa faci antiteza cand formezi un cuplu(indiferent ca e ofensiv, de atac, etc), unul cu pace mare sa recupereze pe contra-atacul adversarului(tiote) altul puternic si mare pentru atunci cand adversarul construieste(Fellaini, Parker). Plus ca Ramirez este scump din ce mi-ai zis tu... s-a cerut un cuplu ieftin de CDM.

---------- Post added 01-11-2012 at 12:58 PM ----------

Daca ai bani ar fi mers combinatia Ramirez - Yaya Toure
    Daca nu ai bani merge Tiote - Fellaini/Parker

Ca o mica gluma, daca il ai pe Fellaini si adversarul tau obisnuieste sa degajeze mingea pe centru cu portarul la out de poarta, este foarte probabil sa recuperzi de fiecare data mingea

7. #1007 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Cand am zis putere ma refeream la ce ai zis tu de Fellaini, ceea ce ii lipseste lui Ramirez, intr-adevar este un mijlocas complet, deaia este si CM. Dar daca se intilneste cu Ballotelli sau un alt atacant puternic Gomez, etc, mi-e ca il cam darama. E bine sa faci antiteza cand formezi un cuplu(indiferent ca e ofensiv, de atac, etc), unul cu pace mare sa recupereze pe contra-atacul adversarului(tiote) altul puternic si mare pentru atunci cand adversarul construieste(Fellaini, Parker). Plus ca Ramirez este scump din ce mi-ai zis tu... s-a cerut un cuplu ieftin de CDM.

---------- Post added 01-11-2012 at 12:58 PM ----------

Daca ai bani ar fi mers combinatia Ramirez - Yaya Toure
    Daca nu ai bani merge Tiote - Fellaini/Parker

Ca o mica gluma, daca il ai pe Fellaini si adversarul tau obisnuieste sa degajeze mingea pe centru cu portarul la out de poarta, este foarte probabil sa recuperzi de fiecare data mingea
    Asta daca degajezi la mijlocul terenului, dar daca degajezi cu portarul la putere maxima pe atacantii tai? Aici intra in rol CB-eii.

8. #1008 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Asa este, dar la UT Head-ul conteaza mai putin, sunt foarte putini cei care centreaza pentru goluri cu capul, pentru fundasi centrali la mine prioritar este modelul Pace + Def... Head mai putin.

9. #1009 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Asa este, dar la UT Head-ul conteaza mai putin, sunt foarte putini cei care centreaza pentru goluri cu capul, pentru fundasi centrali la mine prioritar este modelul Pace + Def... Head mai putin.
    Eu am jucat in UT cu unii care numai pe centrari in careu din lateral jucau. Poate ca doar asa stiau sa joace. Si eu la UT am ales CB-eii in primul rand dupa pace si mai apoi dupa defending, tocmai ca sa pot sa ma tin cu ei dupa atacantii adversi.

Ce-mi place la FIFA 13 e acel mod de a intra umar la umar sau de a trage cu mana adversarul de umar cand alergi pe langa el.

10. #1010 SP
    Member Harilip's Avatar
    multumesc de raspunsuri. pana la urma am cumparat pe Tiote' si Anita. Eventual o sa il iau si pe Fellaini, vad care imi place mai mult. Ramires nu puteam, il aveam deja pt echipa de brazilieni. Pot sa am 2 jucatori, dublura, ex Kagawa unu cu formatia x si altu cu y si sa joace in echipe diferite? sau imi trece ca duplicate?

11. #1011 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Fifa 13

Nu merge, il vede ca duplicat.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

12. #1012 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Poti avea de 2 ori acelasi jucator doar in variante diferite ale sale.(ex : varianta normala si varianta TOTW)
    Dar un jucator il poti folosi in cate echipe vrei tu... contract sa aiba...

13. #1013 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

�ncă o dovada ca EA dicteaza scorul si nu noi.Este incredibil cum te face jocul pe fata...cum sa iau 4 goluri cu gomez toate din corner??????si la mine sa nu intre orice as face!Nu e problema daca s-ar intampla din cand in cand.Dar problema este ca atunci cand �ncepe sa tragă cu adversarul,trage 10-20 de meciuri la r�nd.E prea pe fata.

14. #1014 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    .....

Ce-mi place la FIFA 13 e acel mod de a intra umar la umar sau de a trage cu mana adversarul de umar cand alergi pe langa el.
    Asta este cel mai idiot lucru implementat intr-un joc de fotbal fiindca in realitate daca eu de ex atac cu defoe si tu esti cu ivanovic ar trebui sa trec lejer pe langa tine,insa in joc de cele mai multe ori sunt in fata fundasului si pune mana pe mine pana cade defoe sau chicharito jos

15. #1015 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Nu stiu exact cum ai luat 4 goluri din corner, cand acolo sunt trecute doar 2 in dreptul lor. Dar, poate o fi un bug.

16. #1016 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Da, lol. Totusi eu trebuie sa recunosc ca am avut meciuri in care aveam mult mai putine suturi in statistici fata de realitate.

17. #1017 SP
    Member Harilip's Avatar
    mai are cineva probleme cu cautatul jucatorilor pe Web sau consola?
    ex: il caut pe Rooney ST. pun acolo formatia, BPL, MU, ST si nu imi da nimic. daca in schimb il pun CF, imi arata la rezultate si CF dar si ST.
    il caut pe Fellaini, formatia x, BPL, Everton, CDM si nimic. Pun CM, imi da rezultate CM,CDM si chiar si CAM.

18. #1018 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Nu stiu exact cum ai luat 4 goluri din corner, cand acolo sunt trecute doar 2 in dreptul lor. Dar, poate o fi un bug.
    L-ai prins cu minciuna. Cum se face ca eu niciodata nu am pierdut sau castigat 10-20 meciuri la rand?

19. #1019 SP
    Member Seryaph's Avatar

Re: Fifa 13

Asa este implementat. Nu o sa gasesti niciodata la search un jucator pe alta pozitie decat cea default( exceptand jucatorii TOTW si cei care isi schimba echipa si pozitia in realitate). Trebuie sa-l cauti pe pozitia default si printre rezultate te uiti dupa pozitia dorita.

Te poate ajuta site-ul www.futhead.com
    Este o baza de date Ultimate Team unde poti gasi orice jucator, inclusiv cei In Form si detalii gen preturi si alte atribute ascunse( traituri, skilluri) etc. Poti detalia cautarea, sa cauti dupa Pace, Shooting etc.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

20. #1020 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    EA Forums

As promised, the team here at EA SPORTS has been working to improve the FIFA 13 experience. In addition to the updates made in October, today we released another major update to FIFA 13 on PC, which is live and can be downloaded now. This update for PS3 and Xbox 360 will be announced as soon as the dates are confirmed.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 116 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 61 101 ... LastLast

Bookmarks