Si cum crezi ca se va realiza tranzactia? Sunt aplicatii diferite. In principiu cine mai joaca UT la FIFA12 nu are FIFA13...![]()
Si cum crezi ca se va realiza tranzactia? Sunt aplicatii diferite. In principiu cine mai joaca UT la FIFA12 nu are FIFA13...![]()
Da , corect si asta...oricum , daca stau bine si ma gandesc, parca e mai palpitant cand muncesti pentru coinsurile alea..![]()
Jumbo Rare Player Pack(24 players , all gold, all rare) - 100.000 coins sau 2.000 FIFA Points.
Aici sigur se primesc jucatori buni.
---------- Post added 01-01-2013 at 02:50 AM ----------
Valabil doar azi![]()
@gvingi76 asta e sarcasm? pe mine chiar ma mananca sa iau un pachetma enerveaza la culme ca nu imi pica odata un In form
InForm e pur noroc. Nu garantaza nimeni ca daca dai 100.000 coins il abtii. Ai mai multe sanse intradevar....![]()
Găsești mulți in form la 100k.nu te risca. Sunt totuși mulți bani
Sent from iPhone 550 using my mind
JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS !!!! pot in sfarsit sa fac platina !!! mi-a picat in form Hooper la pachetu de 100k![]()
Am cumparat si eu pachetul de 100k coins si... Am luat o mare teapa
Ma las pagubas, nu mai am nici o speranta in obtinerea trofeului "in form"... Sa pui un astfel de trofeu, care e pur si simplu noroc pur, mi se pare penibil. Asa a fost si la fifa 12, acolo se pare ca am avut mai mare noroc. Bafta celor care inca mai spera![]()
Aceia dintre voi care ati facut platina, care e cea mai simpla metoda de a face coins?
Acum serios,buy low&sell high e poate cea mai eficienta metoda de a face coins,trebuie sa gasesti jucatorii cei mai potriviti pentru trading,sa te axezi pe un anumit campionat,la inceput..
Dupa ce faci 100k poti sa incepi sa cumperi jucatori din diverse campionate..
Un mic sfat:daca aveti echipe ce valoreaza de la 100k in sus,vindeti-le cat mai repede,odata cu aparitia echipei anului(TOTY),in 7 ianuarie,vor aparea pack-uri incepand din 9 ianuarie,cel mai probabil care vor contine jucatorii din TOTY,oamenii isi vor vinde jucatorii pentru a cumpara pack-uri iar piata o sa scada foarte mult,deja au inceput sa scada preturile jucatorilor...(David Silva,50.000 inainte de noul an,acum il gasesti lejer la 45.000)
Asa ca vindeti-va cat mai repede echipa,cumparati-o peste o saptamana si in felul asta salvati coins..![]()
Bookmarks