Vezi tu,
adibose, mie nu-mi pare rau de banii cheltuiti. Si nu il consider prost. Consider ca cei 35 de lei pe care i-am dat in plus pe 24 de packuri gold au meritat. Eu oricum joc mai mult Ultimate Team si imi place partea asta din joc.
Are multe hibe inradevar. Dupa cum spuneam intr-un post mai sus, ma uitam zilele trecute pe threadul de FIFA 12 si ma intrebam de ce este plin si threadul de FIFA 13 cu oameni care au cumparat jocul.
Demo-ul a aparut in 11 septembrie parca. Nu difera mult de jocul final. Destul de mult timp pentru a renunta la achizitie...
Marea mea dezamagire o reprezinta modificarea survenita la nivel de Virtual Pro. Pentru cariera offline trebuie sa-ti creezi separat jucator de VP-ul din Pro Club. Nu au nici o legatura intre ei.:(
Freezuri am avut si la FIFA12. Intradevar, nu atat de dese. Dar am speranta ca se va rezolva problema cu un update ulterior.
Disconeturi am avut si la FIFA12. Am convingerea ca se va rezolva problema cu timpul, cand se va duce entuziasmul inceputului si vor intra mai putini useri in acelasi timp.
Probleme cu adaptarea la noul gameplay am avut si la FIFA12 (inca mai este injurat TACTICAL DEFENDING). Am convingerea ca se va rezolva problema cu timpul. Ca asa e omul, adaptabil.
Consider ca in anul cand jocul nu va fi criticat cei de la EA vor avea o mare problema, deoarece nu va mai avea rost sa scoata anul urmator FIFA.