=))=))
:-?Si de ce au mai introdus chestia cu salvarea modificarilor din Team Management?? Ca banuiesc ca de acolo vine problema.
Printable View
Funny, cu at�tea probleme si inca sunt useri care-l cumpăra, apoi se plang pe thread ca e o porcarie, ca EA a schimbat doar nr. din 12 in 13, s.a.m.d. Nu mai �nţeleg nimic ;)
Repet: Nu am avut nici una din aceste probleme mentionate pe thread, in afara de 2 freeze-uri si am jucat cateva ore zilnic. Freeze-uri care erau si in 12, ocazionale, probabil tinand legatura de vesnica lor problema legata de servere.
Am dat si eu de o problema .... am schimbat muzica din fifa ... am bagat niste piese care imi plac ... dar dupa ce am sters acel fisier din ps3 ...si am vrut sa activez muzica din fifa13 nu mai merge ... oare de ce ??? ma enerveaza fff tare ... e nasol rau cand te plimbi prin meniul fifa fara muzica :)):)):)) e ca si cum ar fii sa dansezi fara muzica :)):)):)):):):):).Cine stie care poate fii problema ?
Cum se pune muzica in fifa, e prima oara cand aud , sper sa nu fiu luat la mijto, Multumesc!
Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2
Ms frumos :)
Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2
Mi-am luat reset din divizia 3 in 10... ce naiba %@A%A@%@^@&*#@!!
Cel mai prost FIFA de la 09 �ncoace
Nu si-a facut. Gen aia cu disconected from live -> download update now NU.
Alea in game, poate.
FIFA 12 PC pe 3 monitoare:
http://www.youtube.com/watch?v=Mc7V9cJRwGs&hd=1
Cica apare pach si pentru FIFA13 PC;)
NOTICE: We apologize for a delay in the FIFA 13 Title Update. A knock-on issue was detected in the patch planned for this weekend. We�re working with our partners to establish a new schedule for the update and we will provide information as soon as it becomes available.
EA Forums
la ultimate team cum folosesc staff ul?
adica am un card gold cu un tip care imi da 3% fitness dar nu stiu cum functioneaza, cum il activez.
Daca ai unul singur care iti da 3%, in acest caz cand vei aplica un card de fitness la un jucator vei primi valoarea cardului + 3%.
Sa fiu mai concret. Poti sa strangi antrenori care iti da 1,2 sau 3% la contracte, poti strange atatia antrenori in clubul tau pana aduni echivalentul a 50%. In acel moment de fiecare data cand aplici contracte la jucatori primesti inca jumatate din valoarea cardului aplicat. Daca aplici la un jucator 10 contracte, vei primi 15.
La fel si la fitness sau la orice altceva.