10 sau 20 nu...dar 4-5 se poate..am patit-o eu....
Printable View
tocmai am castigat si eu Divizia 1 la UT. A fost ingrozitor :D
A reusit cineva sa ia trofeul - In form - ?
il urmaresc de ceva timp dar nimic
E spectacol Ultimate Team-ul. L-am descoperit si eu cu adevarat anul asta, desi l-am incercat si anul trecut dar din pricina schimbarii apararii din legacy in tactical, mi-a dat batai de cap si am renunat, dar anul asta am zis sa ma ambitionez sa invat tactical si acum imi place la nebunie. Singura belea este ca... am luat 1 miliard de goluri din cornere. Practic, am pierdut meciuri la greu din cauza asta cu oponenti care nu isi creau cine stie ce sanse clare de-a marca, adversari total necreativi, doar alergand pe flancuri si aruncand mingi in careu la bulan, dar la primul corner, pac-cap-gol. Dezamagitor. Poate nu ma credeti dar am luat intr-un meci 5 goluri doar din cornere... e incredibil!
Poate folosesc adversari boost pentru Header... sau altele.
Sunt carduri care le cumperi (sau iti vin in packuri) care fac boost caracteristicilor jucatorilor pentru urmatorul meci.
Stiu despre cardurile alea cu steroizi, cam rar am vazut ca foloseste lumea. Cel putin eu am vazut 2-3 adversari decat si nu in alea cand luam multe goluri din cornere. Oricum, cu sau fara cardurile alea, jocul e overpowered la cornere.
le mai bagi si cate o blonda, o roscata in vestiare si ai toate sanele la victorie :p
Mi-l cumpar pe Kratos striker si e "ciao" cu toti.
Omule, chiar debitezi si cu tot respectul dar deja devi enervant. Vad ca aici pe forum tu le stii pe toate. Nu are legatura formatia, sa stii si tu, pt ca la loviturile de corner sunt toti centralii si fundasii in careu chiar si strike-rii, asa ca ce zici tu e nul. Luam goluri la greu din cornere si cand jucam 4-5-1 sau 4-3-2-1.
Pira, incearca si 4-1-2-1-2 , mi se pare cea mai echilibrata asezare.
si eu joc tot 3-5-2,dar eu jucam de anul trecut si aveam echipa premier league cu destul de multi jucatori de la diferite echipe
anul asta merg pe 2 echipe din bundesliga,dortmund si bayern cu 3 intrusi,schurle de la b.leverkusen si atacantii din rusia eto si doumbia
div 1 offline titlu si online in div 1 primul sezon mi-am pastrat locul
e clar ca impotriva formatiilor cu 3 atacanti le dai sanse foarte des sa urce pe flancuri dar ai 3 fundasi centrali in careu cu cel putin 80 head
eu mi-am luat si staff,ofera un boost dar care de multe ori nu e sesizabil si am bagat 30k in staff