Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Diferenta de comunitate - drept la replica

1. #1 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar

Diferenta de comunitate - drept la replica

man, oh, man ... nu e "imi place xbox360 mai mult" , nu e "prefer xb360" care ma deranjeaza, in fond au murit nenumarati pt a impune recunoasterea dreptului de libera exprimare, right, the famous freedom of speech, ci faptul ca o opinie personala este ridicata dictatorial la rang de norma fara drept la replica.

@ drrakku : great joke ! cheers ! ps. tip pt fanii xb360 : si ps3 are mufa in/out. ajunge sa inversezi pozitiile. 11 http://www.consolegames.ro/forum/78241-post24.html

Dj Mo: daca tot vrei sa dai un exemplu, pune din ambele parti ca nu numai ps3-istii sunt fanboy, sunt si pe cealalta parte; exemplu: gametrailers.com, IGN.com, N4G, Euromager, samd. thread-ul avea ca topic comunitatile si nu platformele, comunitatile sunt formate din indivizi care au opinii personale pe care si le sustin cu tarie, intamplator tipul pe care l-ai banat are ambele platforme si a facut o gluma.
    where's your sense of humour? like me:
    i love my SONY !

2. #2 SP
    Senior Member huber's Avatar
    man vezi ca ai gresit ai facut un thread nou .

3. #3 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nevasta-mea cind a vazut poza a ris si a zis ca ea s-a trezit cu ambele console in casa si ca din punctul ei de vedere putea fi si invers ca ii era egal...tot la fel de funny era.

4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    lol, imi place asta.

Nu inteleg de ce folositi mereu sintagma democratie vs dictatura cand vreti sa va exprimati fanboysmele. Ce-ar fi sa va folositi de acest "freedom of speech" in primul rand ca sa vorbim limba romana (pentru ca freedom of speech se poate traduce destul de usor, si nu a fost chiar atat de fortat imprumutat) si in al doilea rand, sa-i faceti aplicari constructive.
    Ce-ar fi sa va exprimati liber despre o carte sau o opera de arta, si sa faceti mai putin glume de 2 lei.
    M-am saturat de oamenii care confunda libertatea de exprimare cu libertatea de a-ti bate joc.
    Nu sunt 100% de acord cu Mo, dar o interventie offtopic in aceasta maniera nu poate decat sa denote lipsa de buna crestere.

Mai usor cu demagogia, sa vedem si niste practica pentru ca la teorie sunteti asi.

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ca sa priceapa toata lumea ca deja casuta de private geme.

Drakku nu a luat ban pentru acea poza. A luat ban pentru recidiva la off-topic. Omul asta are 5 posturi, din care 3 off-topic.

Am inchis un thread in care totul deviase si incepusem sa vad pentru a nu stiu cata oara expresii de genul: Ce aveti cu PS3? Calcati comunitatea PS3 in picioare.

Tot timpul va considerati asupriti, dar nu observati o chestie. Oameni din comunitatea voastra sunt flameri inraiti. Atat stiu, atat posteaza. Aratati-mi un om de pe zona 360 care a venit la voi in thread sa va balacareasca vreo exclusivitate. Aratati-mi un om cu 360 care pe aria dedicata consolei pe care o detine, a postat vreun misto la adresa celeilalte console sau comunitati.

De la simplul fapt ca am vrut sa dau niste sfaturi legat de organizarea oamenilor pe PSN, s-a ajuns ca am ceva cu voi. Interpretati numai ce vreti si de aici denota tot felul de discutii fara noima.

Veniti si va plangeti (nu toti) ca sunteti dati la o parte si ca nu stiu cine are ceva cu voi si deveniti patetici. Iar atunci cand vi se spune un adevar, sariti de parca cine stie ce s-a intamplat.

Nu va convine moderarea mea, cereti demiterea si nimeni nu se supara. Acelasi om voi fi in continuare si cu aceeasi aciditate voi trata prostia si fanboysmul care genereaza idiotenie. Nu ma face functia si nu ma consider peste nimeni.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    man vezi ca ai gresit ai facut un thread nou .
    celalalt a fost inchis, am insistat sa scriu aici pt a face din dreptul la replica o realitate si nu demagogie. consider ca e constructiv sa-ti exprim opinia cu o voce deschisa la public - vezi reluarea thread-ului - in loc sa-mi mormai gandurile in fata monitorului privat de drept la replica intr-un thread inchis ca o usa trantita-n nas. @khan: citindu-ti replica parca l-am vazut pe Platon purtand un Dialog, dar nu vreau sa fiu pe langa subiect (respectiv, scuza-mi engleza, off-topic)

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Thread-ul respectiv nu s-a inchis din cauza postului respectiv, ci din cauza ca se fumase subiectul si chiar nu mai aveai ce discuta pe marginea subiectului.
    Ceea ce a fost de spus acolo, s-a spus deja iar acum degeaba punem paie pe foc pentru ca oricum divagam de la subiect.

Poate ca ar trebui sa mai stai si sa mormai din cand in cand in fata monitorului si sa nu apesi Submit la fiecare chestie care-ti trece prin cap.
    In loc sa te bucuri de libertatea de exprimare, ai face bine sa profiti de filtrul gandirii si poate in felul asta vei sta si tu de vorba cu Platon intr-o zi

8. #8 SP
    DJ MO: my point exactly se discuta de comunitati, nu de console wars (against it 100%). personal am reactionat la generalizarea comunitatii de ps3 din care fac parte fara sa ma regasesc in caracterizarea definitiva si negativa facuta de tine. poate a fost threadul neinspirat: daca generalizezi in numele unei comunitati trebuie sa dai drept la replica. except this no problem with your moderating, sugesiile tale au fost bine primite. acum ma alatur comunitatii killzone online. cheers!

9. #9 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    celalalt a fost inchis, am insistat sa scriu aici pt a face din dreptul la replica o realitate si nu demagogie. consider ca e constructiv sa-ti exprim opinia cu o voce deschisa la public - vezi reluarea thread-ului - in loc sa-mi mormai gandurile in fata monitorului privat de drept la replica intr-un thread inchis ca o usa trantita-n nas. @khan: citindu-ti replica parca l-am vazut pe Platon purtand un Dialog, dar nu vreau sa fiu pe langa subiect (respectiv, scuza-mi engleza, off-topic)
    dar nu inteleg de ce esti asa de arogant ? eu nu am citit acel thread plin de flame-uri doar ca sa vad daca este inchis sau nu . eu cred ca aveti chef de cearta de tot deschideti threaduri de acest gen , si mai veniti cu replici gen nu vream sa lasa-m comunitate Xbox 360 sa ne calce in picioarece noi astea cu PS3 este un singur raspuns referitor la problema organizari , cei de pe Xbox 360 platesc ca sa joace online si de aceea fac ca de fiecare data cand joaca online sa se simnta bine si sa mertia fiecare cent pe care l-au dat pe gold , cei de ps3 au gratis si de aceea e putina ,,debandada'' cel putin la noi aici pe forum.

10. #10 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Tot timpul va considerati asupriti
    Nu cred, eu zic ca tot timpul voi va considerati mai destepti.
    @Dj Mo: Am impresia ca nu stii de gluma.

Acum te iau si eu invers. Arata-mi un om fanboy PS3 care intra pe sectiunea de XBox si o da in flame. Si sa nu-mi spui mie ca i-ai dat ban lui drakku pe eu stiu ce off topic. Ai postat clar poza si ai inchis threadul. Si l-ai mai si jignit. Aaaa! Ca i-ai dat ban pe alt motiv! Da! Asa ai facut si cu mine. Nu mi-ai dat avertisment pe un cuvant murdar, ci motivul a fost un misto de pe alt thread. Esti razbunator, nu "ACID". Si apropos de threadul pe care l-ai inchis: cate posturi erau in care fanboys XBox 360 (dar asa ceva nu exista) se umflau in pene "ca vezi Doamne ce buni suntem noi si ce prosti sunt ailalti". Nu era normal sa apara reactii?

N-am nimic cu tine ca om si ca moderator, dar oameni cu caracterul tau pot agita spirite. Daca nu interveneai, eu zic ca nu se intampla nimic. Dar deh! A trebuit sa fii tu mai "justitiar"!

11. #11 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    I'm out of here. Ma duc sa ma razbun in alta parte si sa fac pe justitiarul. Chifteluta, ai cuvantul in continuare. Poate un moderator sa iti arate cum s-a generat ban-ul, ca sa vezi ca vorbesti a nu stiu cata oara fara sa stii o boaba din ce s-a intamplat.

12. #12 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    eu cred ca m-as simti bine la un gears2 cu voi, cum dealtfel vreau sa cred ca si tu, la un killzone cu noi. deci unde dracu e problema intre "noi"? ban pentru offtopic? sunt de acord cu asta, dar cred ca ar trebui sa dispara jumatate din useri. trebuie sa recunosti ca decizia ti-a fost afectata de acea poza, poza care mi-a smuls doar un zambet si nu hohote de ras. demisia? nici vorba, doar ca ar trebui sa te controlezi putin pentru ca nu este prima oara cand jignesti un om fara motiv. comunitatea ps3 dezorganizata? probabil ca da, important este ca SE JOACA.

13. #13 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    totusi pana la urma a vazut vreunul dintre voi discutia de dupa poza aia *funny* intre mo si drakku sau discutati doar ca sa discutati ?

lasand poza la o parte "baiatu" s-a comportat pur si simplu execrabil , tipic copil fara copilarie...isi merita banul cu varf si indesat indiferent de ce preferinte consolistice avea

14. #14 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    lasand poza la o parte "baiatu" s-a comportat pur si simplu execrabil , tipic copil fara copilarie...isi merita banul cu varf si indesat indiferent de ce preferinte consolistice avea
    Total de acord.Mie mi s-a parut ca a facut o "instigare la violenta" (vedeti ghilimelele de rigoare) si totodata a batjocorit xbox-ul.Nimeni de pe aria de xbox nu va pune vreodata vreo poza xxx cu PS3-ul penetrat pe la spate de consola de la M$.Dar pe aria de PS3 au sarit imediat toti "vaaaii ce taree, bravoo, yeeeee, ce adevarat esti, ce misto e poza!", atunci cand poza cu pricina a fost postata.

Si acum mi-l aduc aminte pe Tavitzu cum spunea inainte de aparitii ca Haze o sa rupa, apoi ca LBA o sa rupa, apoi ca PS Home o sa rupa, si vad ca e liniste si tacere.

Mie asta imi denota comportament infantil si pueril.Vedeti-va fratilor de jocuri si lasati fanboy-ismele.
    Fara falsa modestie, consider ca am ajuns la un nivel de maturitate destul de ridicat pentru a-mi alege cu grija prietenii si observ cu usurinta cu baietii super de treaba de pe aria de PS3 (felixx, Minimize, novi, etc) prefera sa joace in single decat alaturi de "colegii" lor de pe PSN.

15. #15 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In definitiv de ce a fost creat acest thread ?
    Eu nu vad niciun drept la replica, ci posturi care continua sa puna paie pe foc. Ba ca moderatorii sunt rai, ba ca majoritatea celor de pe aria PS3 sunt persecutati, ba ca astia de pe 360 se considera mai destepti, ba ca nu stiu cine e gay si alte subiecte demne de ziare gen Click.
    Ce reaq' ma oameni buni, ati uitat ca au aparut Resident Evil 5, Killzone 2, Race Pro, Street Fighter 4 si alte jocuri de categorie grea in perioada asta ? Ati uitat sa va mai jucati, trebuie neaparat sa fiti prezenti sa dati replici acide ?

@Enthroll mai ai nevoie de drept la replica, pentru ca nu-l vad pe acest thread. Astept raspunsul tau grabnic.

16. #16 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Ca sa incheiem subiectul asta va anunt ca, cine isi mai arata muschii ca fanboy sau aduce injurii, flame ia direct ban de la mine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.