"Produsului precomandat de dvs Watch Dogs - DEDSEC Edition PS4 i s-a decalat data de lansare pana la 27.05.2014"
Se pare ca iar s-a decalat data...dar e bine ca macar s-a decalat in minus!![]()
Au gasit si buba
http://www.vg247.com/2014/03/06/watc...ed-by-ubisoft/
Speaking with Polygon, senior producer Dominic Guay said the Wii U version is “on hold, to a certain extent for shipping,” and that a 2014 release is still possible; plus it’s not in development at Ubisoft Montreal, but at Ubisoft Romania.
Comenzi Altex.ro To Me
Today at 5:37 PM
Buna ziua (--- ----- ------),
Produsului precomandat de dvs Watch Dogs - DEDSEC Edition PS4 i s-a decalat data de lansare pana la 27.05.2014.
In cazul altor modificari, va vom tine la curent.
![]()
Sorry in caz ca a fost deja postat (nu prea am avut timp lately, iar acum dorm pe mine): http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ru-watch-dogs/
Trollati sau ce?omul se plange de faptul ca anu trecut jocul arata next-gen, iar acum arata mult mai prost (si l-au mai si amanat sa-l faca asa)
E logic sa scada calitatea graficii, din momentul anuntarii pana in momentul publicarii, dar din acel gif nu se intelete absolut deloc acest lucru. E alta masina, pe alt drum, cu alta situatie (nu inteleg cum se lumineaza textura pentru drum asa brusc, ca si cum ar fi fulgere).
Cat de asemanarea cu GTA, cam orice joc open world va fi comparat cu GTA, orice ar spune producatorii. De ce ? e foarte simplu. Pentru ca cei de la R* o tot fac de cativa ani si o fac calumea![]()
Watch Dogs PS4 does 1080p/30FPS, Xbox One at 960p – report | VG247
PS4: 1080p/30fps
Xbox One: 960p/30fps
PC: up to 4K/framerate varies
E diferenta enorma dpdv grafic. Sunt curios adca asa arata pe next gen sau pe current gen. Nu ca mi-ar pasa mie prea mult de grafica, dar sa fim seriosi, GTA V e cateva clase pestesi sunt sigur ca toata aria de joc nu este mai mare ca harta din GTA V. De complexitate nici nu zic, ca nu ma astept sa fie mai mult de 40-50% din GTA V
![]()
Aici un topic interesant (discutii/pareri):
...pacat de fanii si de oamenii care au asteptat acest joc cu sufletul la gura.
eu tot cred ca ce a pus Ronan acolo este de pe un ps3.
ce dracu ca arata mult mai bine gta v pe vechile console..
altfel vorba cuiva.. "Can't wait to see what The Division actually looks like."
au mai si amanat lansarea caci deh, au zis ei ca trebuie sa ofere jocul intr-o varianta cat mai buna..
buna treaba :
![]()
Eu zic sa mai asteptam cele 2 luni si ceva si atunci se va vedea; Asa credeam si eu de Gta V: Aaaaa ,pai nu va iesi bine ,cei de la R* vor stoarce ce a mai ramas din actualele console,bla bla bla ,insa nu a fost asa ( e drept ca nu se compara Rockstar cu Ubi ....insa trebuie acordata o sansa).
Bookmarks