Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 47 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #281 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Precomanda ramane la pretul la care ai facut-o.

2. #282 SP
    Member eastbason's Avatar
    Au confirmat ei?

3. #283 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu, dar asta e regula. Pretul la care comanzi e pretul final. Daca tu ai comandat la 5 lei si peste un minut au schimbat pretul la 10 lei si atat iti cer si tie, poti sa le faci reclamatie sau sa ii dai in judecata.

4. #284 SP
    Admin MonkY's Avatar
    flavi_us: asa e in tarile civilizate. La noi din pacate vanzatorul iti poate baga pe gat "contractul" pe care tu-l bifezi ca esti de acord in momentul in care faci o comanda, contract prin care vanzatorul se absolva de orice vina, inclusiv de modificarea preturilor. Cel mai bine intrebati... daca au schimbat pretul, faceti scandal sau renuntati la comanda.

5. #285 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu stiam ca sunt asa nenorociti. Partea buna e ca poti anula comanda sau returna produsul daca nu l-ai desigilat.

6. #286 SP
    Corect. Oricum le fac scandal daca imi modifica pretul.
    LE: ultima data cand am vorbit cu ei, i-am intrebat de ce a disparut produsul de pe site. Tipul a motivat ca au fost prea multe precomenzi si au retras produsul pentru a evita eventualele neplaceri. Atunci mi-au confirmat ca pretul ramane la fel...si ca produsul o sa fie livrat in ziua de 27 sau posibil mai devreme. Acum sa vedem ce se mai intampla...

7. #287 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Haideti sa nu mai facem presupuneri. Am precomandat eu la Altex un controller de PS4 la 200 de lei. Apoi pretul s-a modificat la 270 de lei. La livrare am platit 200 de lei.

8. #288 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu ca sa mai zic, l-am prins la 320. Daca il trimit baietii si vor mai mult, vorba aia, sa si-l...pastreze.
    Attached Images Attached Images watchdogs.png

9. #289 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Se păstrază prețul la care s-a făcut pre-comanda. În cazul în care prețul scade, se livrează produsul cu prețul nou, respectiv cel mai mic.

10. #290 SP
    Member xper's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Se păstrază prețul la care s-a făcut pre-comanda. În cazul în care prețul scade, se livrează produsul cu prețul nou, respectiv cel mai mic.
    Momentan nu stie nimeni nimic nici altex si nici emag am sunat astazi, au raspuns cum ca sa pastrez comanda pana cand apare produsul si atunci sa ma decid ..no comment / mai mult ca sigur asta este pretul , 450ron altex , 500 ron restul ( vezi amazon/game/gamestop )

11. #291 SP
    Eu am vorbit cu cei de la Altex si mi`au confirmat ca o sa`l primesc la pretul de atunci.

12. #292 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    cred ca lumea e suparata ca nu au stors la maxim tot ce se putea prin optimizare si ca ce s-a prezentat a fi next gen nu este disponibil pe next gen

13. #293 SP
    Member colossus's Avatar

14. #294 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Astea sunt good news. Ma gandesc ca daca era o problema cu grafica, s-ar fi chinuit să lucreze la texturi, efecte etc...Si nu sa le lase mai slabe, in timp ce se chinuie pt rezolutie.

Asa pare ca la o rez mai mica totul e super, iar pe PS4 se mai chinuie sa stoarca un pic din sistem pt 1080p.

15. #295 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    O mica descriere a povestii din Watch Dogs (+secvente noi de gameplay):

16. #296 SP
    1508620_317824965009185_241530724925356009_n.png

ahaha, ce in credere au ei in jocul lor, dau tablete pentru note

17. #297 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Sincer eu ma astept ca jocul sa aiba un story plictisitor,avand in vedere ce se spune in video'ul de mai sus.Sper sa ma insel.Cel mai mult apreciez la un joc,povestea.

18. #298 SP
    Junior Member Mallex84's Avatar
    http://www.altex.ro/watch-dogs-dedsec-edition-ps4 editia de colectie contine si jocul ?

19. #299 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cred ca este destul de logic ca da...

20. #300 SP
    nu neaparat. editia de la wolfenstein nu contine jocul.
    incep bine baietii, prima oara dlc-uri, apoi micro tranzactii apoi editii de colectie fara joc....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 47 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast