Precomanda ramane la pretul la care ai facut-o.
Nu, dar asta e regula. Pretul la care comanzi e pretul final. Daca tu ai comandat la 5 lei si peste un minut au schimbat pretul la 10 lei si atat iti cer si tie, poti sa le faci reclamatie sau sa ii dai in judecata.
flavi_us: asa e in tarile civilizate. La noi din pacate vanzatorul iti poate baga pe gat "contractul" pe care tu-l bifezi ca esti de acord in momentul in care faci o comanda, contract prin care vanzatorul se absolva de orice vina, inclusiv de modificarea preturilor. Cel mai bine intrebati... daca au schimbat pretul, faceti scandal sau renuntati la comanda.
Nu stiam ca sunt asa nenorociti. Partea buna e ca poti anula comanda sau returna produsul daca nu l-ai desigilat.
Corect. Oricum le fac scandal daca imi modifica pretul.
LE: ultima data cand am vorbit cu ei, i-am intrebat de ce a disparut produsul de pe site. Tipul a motivat ca au fost prea multe precomenzi si au retras produsul pentru a evita eventualele neplaceri. Atunci mi-au confirmat ca pretul ramane la fel...si ca produsul o sa fie livrat in ziua de 27 sau posibil mai devreme. Acum sa vedem ce se mai intampla...
Haideti sa nu mai facem presupuneri. Am precomandat eu la Altex un controller de PS4 la 200 de lei. Apoi pretul s-a modificat la 270 de lei. La livrare am platit 200 de lei.
Eu ca sa mai zic, l-am prins la 320. Daca il trimit baietii si vor mai mult, vorba aia, sa si-l...pastreze.
Se păstrază prețul la care s-a făcut pre-comanda. În cazul în care prețul scade, se livrează produsul cu prețul nou, respectiv cel mai mic.
cred ca lumea e suparata ca nu au stors la maxim tot ce se putea prin optimizare si ca ce s-a prezentat a fi next gen nu este disponibil pe next gen
Late news (1080p PS4 oficial) : Ubisoft Montreal is targeting 1080p for Watch Dogs on PS4 | PS4 News | Official PlayStation Magazine
Astea sunt good news. Ma gandesc ca daca era o problema cu grafica, s-ar fi chinuit să lucreze la texturi, efecte etc...Si nu sa le lase mai slabe, in timp ce se chinuie pt rezolutie.
Asa pare ca la o rez mai mica totul e super, iar pe PS4 se mai chinuie sa stoarca un pic din sistem pt 1080p.
Sincer eu ma astept ca jocul sa aiba un story plictisitor,avand in vedere ce se spune in video'ul de mai sus.Sper sa ma insel.Cel mai mult apreciez la un joc,povestea.
http://www.altex.ro/watch-dogs-dedsec-edition-ps4 editia de colectie contine si jocul ?
nu neaparat. editia de la wolfenstein nu contine jocul.
incep bine baietii, prima oara dlc-uri, apoi micro tranzactii apoi editii de colectie fara joc....
Bookmarks