Asa bine se vand jocurile pe xbone de au inceput sa le dea la 90 lei bucata?!![]()
L-am jucat azi si eu vreo trei ore (PS4).
Jocul e OK. Nu o sa il compar cu GTA V, prefer sa iau produsul ca fiind standalone si sa nu il raportez la nimic. Grafica e excelenta. Imi place povestea, dar mai ales continutul bogat. Apreciez extrem de mult la un joc open-world sa fie plin de chestii de facut. Hacking-ul face toti banii. Nu cred ca am mai intalnit un joc in care sa se puna atat de mult accent pe hacking, iar implementarea e splendida - din acest punct de vedere. Detaliile despre fiecare persoana de pe strada confera un sentiment interesant de superioritate.
Iar acum, partile nasoale. Orasul nu mi se pare spectaculos. Da, e OK, unele peisaje arata bine, dar all in all, e mediocru la nivel vizual. Nu am intalnit decat doua sau trei masini care sa mi se para ca arata bine, majoritatea sunt banale. Insa ce ma revolta cel mai tare e controlul masinilor. Nu inteleg cum un joc ATAT de promovat, atat de amanat (in vederea unor implementari corespunzatoare, desigur), poate iesi atat de subdezvoltat din punct de vedere al driving-ului. Totusi, ai de condus in jocul asta. Nu e ca si cum nu s-ar fi ocupat ca lumea de datul cu parapanta. Parca jucam Shift 2 pe PS3. Numai acolo facea masina ce voia ea. Pana si in Saints Row, care e prin definitie o parodie, e mai bine implementat driving-ul. Iar asta nu e un detaliu nesemnificativ sau o problema minora. E un mare, mare minus peste care eu nu pot sa trec si totusi, mai am vreo 30 de ore probabil pana o sa il termin.
Watch Dogs Patch (6/18/14)
MAJOR GAME FIXES
• Automatically reconstructed corrupted save files which prevented loading to go further than 90%. Some collectibles may remain unrecoverable.
• Fixed the issue preventing players from using hacks in game.
GAMEPLAY FIXES
• Fixed several mission-breaking bugs.
• Fixed minor mission and item-related issues.
• Fixed the issue that caused the empty weapon-wheel.
MULTIPLAYER FIXES
• Fixed several minor respawn issues.
• Fixed some connection and session joining issues.
PC SPECIFIC FIXES
• Fixed graphical glitches on Low & Medium settings.
• Fixed some crashes on SLI configurations.
• Implemented several performance improvements.
• Implemented a few control improvements.
• Fixed issues causing infinite messaging and timing-out when trying to access the Online Shop from the Extras Menu while Uplay is set to Offline mode.
• Fixed issues connecting to a Multiplayer game.
• Implemented several mouse modifications.
• Fixed “Drinking Game” control issue where wrong information was displayed when played with a gamepad.
• Fixed “Chess Game” control issue.
• Fixed bug where the invasion setting was never saved.
• Fixed graphical issues during cut scenes and cinematics.
• Fixed several graphical and texture bugs.
• Removed Vista OS check to prevent false positives.
• Added game version in main menu.
Sursa: forums.ubi.com
am terminat main story.sincer,sunt cam dezamagit..poveste generica si motivatii neclare..
Cel mai urat bug posibil din WD pe care l-am putu avea a fost aseara, am spus ca musc din joystick, eram la Drink game din partea de Nord a hartii si ajunsesem la lvl 9 cu vreo 2 ore pierdute si ca sa nu ma mai nasca pe vreo casa sau cine stie cat de departe de ala cand ma batea, dadeam repede load last save toate bune si frumoase a mers asa aproape toata seara si cand deodata ma duc la drink si cand vad ca nu pot accesa lvl 9 ca nu aveam bani.
Deschid meniul cu progresion cand ma uit de la 900K aveam 100$, punctele pe skiluri resetate de la 0 fara dreptul de a le pune inapoi, tot pierdut doar progresia era la locul ei. Si tocmai ce gasisem ultima melodie si facusem side missions online pentru trofeu
deci am avut o senzatie de a arunca WD pe geam, pacat ca il am digital si a avut noroc ca zbura de nu se vedea.(Asta dupa minunatul patch 1.02, nu mai iau jocuri de la UBISOFT digitale cat oi trai eu).
Noroc ca am fost insipirat si imi salvez mereu jocurile pe stick(ceea ce va recomand cu caldura sa faceti acelasi lucru) dar drink game am fost nevoit sa il iau de la capat, foarte fustrant.
Jocul este ok si nu pot sa spun ca este nasol, chiar are ceva al lui unic, are si parti funny si parti in care te tine in tensiune este ceva nou si nu trebuie ratat dar aseara am spus ca inebunesc si aveam de ales ori ma bagam la somn, ori luam o sticla si incercam sa ajung la lvl 9 in real life ca asa sigur nu pierdeam salvarile.![]()
E tare rau jocu' astaare motociclete dar neam sa le incalece cineva!Iar banii aia se fac atat de usor deoarece chiar nu ai ce face cu ei..
Am terminat si eu jocul (ps4) are un 8 pentru story 9 pentru misiunile secundare si 9+ ptr partea de online , cu o grafica bunicica si multe lucruri pe care le poti face iar partea de online e foarte fun il face un joc destul de bun care merita jucat
---------- Post added 08-07-2014 at 09:39 ----------
Recomand dificultatea "realistic", am vazut si o gramada de romani in lista cu nume de la final
WD tocmai s-a vandut in 8 milioane de copii pana acum : Watch Dogs Ships 8 Million Units, Helping Ubisoft Sales Rise a Massive 374% - GameSpot .
Ubisoft today reported earnings for its first quarter ended June 30, announcing that the record-setting open-world action game Watch Dogs shipped more than 8 million units during the quarter, helping the French publisher's total sales jump by 374 percent to €360 million ($489 million). This is ahead of Ubisoft's previous expectation of €310 million in sales ($421 million).
Bookmarks