Uncharted 3: Drake’s Deception-Ghid pentru treasures si 3 trofee.Fara Extended Collection.
Uncharted 3: Drake’s Deception-Ghid pentru treasures si 3 trofee.Fara Extended Collection.
40. Mirror's Edge Catalyst - 100% [P]
Foarte urat ca platina este de 10x mai usoara ca la primul joc. Daca la primul simteam putina adrenalina la time trials, dash-urile din Catalyst sunt egale cu zero. Si de joc am fost dezamagit. Personaje nule si povestea pare mai proasta ca cea din primul, daca este posibil asa ceva
Si au scos butonul pentru slow-mo30h
41. Stories: The Path of Destinies - 100% [P]
Naratorul face toti banii in jocul asta. A fost o placere sa-l ascult pana la platina. Povestea si sistemul de lupta te fac sa 'termini' jocul de 25x. Aproape 30h
42. Alien Rage - 100%
Trofeele si jocul intr-un cuvant: mediocru
10h
43. Brothers: A Tale of Two Sons - 100%
Asa se face un joc. Placut de la inceput pana la final, cu momente epice, comice si pline de emotii. Pacat ca sunt rare asa jocuri. 5h
44. Color Guardians - 100% [P]
Joc simplu, cu un trofeu enervant. Cica sa treci de ultimul boss fara sa mori8h
45. Nova-111 - 100%
Este plin de puzzle-uri relaxante. Are niste collectables foarte bine ascunse si un trofeu ca sa termini jocul fara sa primesti damage, ceea ce este cam greu. 12h
+ Mafia III - {P} 100%; - Revin si eu dupa o vreme cu Mafia, un joc foarte bun si underrated.
+ Battlefield 1 - {P} 100%; - dupa vreo 3 luni m-am gandit sa incep si eu campania.
Platina nr. 90.![]()
Revin cu o serie de jocuri super usoare. Recomand pentru cine vrea niste platine "fast and easy"
Rugby World Cup 2015, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 3/10.
Hitman Go: Definitive Edition, PS4, Platinum, Dificultate 2/10.
Rugby 15, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 3/10.
My Name is Mayo, PS Vita, Platinum, 100%, Dificultate 1/10.
My Name is Mayo, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 1/10.
![]()
#22. Persona 4 Golden - 100% - (6/10) - Si in sfarsit dupa 4 luni de cand m-am apucat de acest joculet, pot in sfarsit sa spun ca l-am completat. Revin si eu cu a 3a mea platina de pe PSV. Ce pot spune...jocul a fost super! Personaje interesante, soundrack frumos, si gameplay tipic seriei Persona (adica solid! <3 ). Ca poveste nu pot sa spun ca am fost dat peste cap...personal consider ca povestea la P3 a fost cu mult mai superioara
. Insa a nu se confunda ca urasc povestea...mi s-a parut ok...dar nu la fel de buna ca la Persona 3. Trophy wise, totul a fost ca la orice JRPG...chestii de grinding si time consuming trophies. Mai putin de un trofeu...Hardcore Rissette Fan, in care trebuia sa am inregistrat intr-un singur playtrough 250 de replici unice in lupta. Mi-a trebuit un playtrough separat, doar pentru trofeul asta...pentru un bronz...cine a inventat trofeul asta cred ca sigur era beat))) Cred ca am vre-o jumatate de carnet notat cu fiecare replica, doar sa ma asigur ca am numarul necesar
. In afara de asta nici-un trofeu nu a fost dificil pentru mine. Intr-un final, jocul primeste 8/10 ca si enjoyment, si 6/10 ca dificultate a platinei (si asta doar pentru ca HRF.).
Si acum, in sfarsit, ma pot apuca de primul meu joc de PS4, Final Fantasy XV, si de asemeni prima mea platina de PS4. Wish me luck, guys!![]()
Update!
- Dead Rising 4 - 1150/1150
- RonanN1's 100% List | Last Update 15.feb.2017 | G 220,796 - http://bit.ly/1FVzdgv
In goana sa ajung cat mai repede la 200 de platine am uitat sa mai postez....
Arcade Game Series: Galaga, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 2/10.
Arcade Game Series: Dig Dug, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 2/10.
Orc Slayer(US Version), PS4, Platinum, 100%, Dificultate 2/10.
N.E.R.O., PS4, Platinum, 100%, Dificultate 2/10.
Nubla(US Version), PS4, Platinum, 100%, Dificultate 1/10.
Sound Shapes(Japan Version), PS4, Platinum, 100%, Dificultate 1/10.
Sound Shapes( Hong Kong Version), PS4, Platinum, 100%, Dificultate 1/10.
The World of Nubla(UK Version), PS4, Platinum, 100%, Dificultate 1/10.
Snoopy's Grand Adventure, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 3/10.
Jacob Jones, PS Vita, 100%, Dificultate 3/10.
Lara Croft Go, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 3/10.
Adam's Venture Origins, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 2/10.
Toro, PS4, Platinum, 100%, Dificultate 2/10.
![]()
+ Watch_Dogs 2 - {P} 100% - Destul de fun cu mecanici mai bune ca in primul dar gunplay mult mai slab.
Update PS4:
#54. TitanFall 2 - 100% [P] (5/10) - Un joc excelent, mai ales datorita campaniei. Chiar daca nu este foarte lunga, aceasta este foarte bine realizata, fiind plina de actiune, iar story-ul are cateva momente memorabile. Multiplayer-ul este si el imbunatatit fata de primul joc.
Platina este destul de grea din cauza a doua trofee, fiind nevoie de ceva rabdare, dar mai ales indemanare.
![]()
NICE !
nu multi se incumeta cu trofeul ala de trebuie sa fii in primi 3 clasati pe camera aia de antrenament
eu am pierdut 2 ore ca sa-l fac![]()
Bookmarks