Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 160

Thread: Thief

1. #81 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Best achievement ever in Thief , looking forward to it :

A Moral Victory 100 G

Finished the game without a single kill or knockout

List: Thief Achievements - XboxAchievements.com

2. #82 SP
    Teraflops Graft's Avatar

3. #83 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

4. #84 SP
    Junior Member iulian1511's Avatar
    Super . Va fi un nou mod de a demonstra ce poate PS4

5. #85 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    s-ar putea sa nu te impresioneze prea mult, cel putin dpdv grafic, ,,demonstratia" asta..

6. #86 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    eu unul o sa il cumpar cu siguranta, desi nu stiu cand, prea multe alte CE-uri in periada urmatoare.

7. #87 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Vai numai grafica aveti in cap pff, gameplay , rejucabilitate si altele numai conteaza pentru voi in ultima vreme.Ma refer la cei disperati de graficaEu abia astept sa apara il voi lua pe ps3 si pe ps4 cand voi cumpara consola mai incolo

8. #88 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #89 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Lockdown Mission Playthrough (atenție! conține spoilere).

10. #90 SP
    Member colossus's Avatar
    Super gameplay-ul !

OFF: Am vazut la inceputul thread-ului ca multi spuneau ca arata ca o copie dupa AssassinsCreed ;Pai cine a aparut primul, AssassinsCreed (2007) sau Thief (1998) ?

11. #91 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Super gameplay-ul !

OFF: Am vazut la inceputul thread-ului ca multi spuneau ca arata ca o copie dupa AssassinsCreed ;Pai cine a aparut primul, AssassinsCreed (2007) sau Thief (1998) ?
    vrei sa spui de aia care ziceau ca e identic cu Dishonored?
    ca cei care ziceau de Assassin's Creed trolleau

12. #92 SP
    Member colossus's Avatar
    Chiar ca , Oricum ,nu poti compara/asemana un joc doar din auzite si vazute ( in trailere 1-18 minute).Prima data il joci apoi compari.

13. #93 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

14. #94 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ieri MGS: GZ, azi Thief...nimic nou. Urmează un zâmbet de satisfactie din partea fanilor Sony si un "nu conteaza rezoluţia" din tabăra cealaltă
    Eu astept E3 si apoi o sa vad ce aleg in toamnă

15. #95 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    AMD adaugă Thief pe lista alegerilor din programul Radeon Gold & Silver Reward.

NEVER SETTLE FOREVER

16. #96 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Urmează un zâmbet de satisfactie din partea fanilor Sony si un "nu conteaza rezoluţia" din tabăra cealaltă
    Pentru rezolutie si fps mai bun (pt. cine conteaza), merge clar pe PS4. Pentru celelalte exclusivitati, exista... Mastercard

17. #97 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Care exclusivităţi?

18. #98 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu stiu daca a mai fost postat, dar super pret la varianta de PC a lui, in Atex.

19. #99 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Se pare jocul e leakuit pe PS4 deja, din spusele majoritatii care au urmarit streams pe twitch AI-ul este de rahat, loading screens la tot pasul, dialoguri repetitive si enervante. Saved me $60

20. #100 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Am vazut un review facut de gamespot, pentru varianta PC a jocului. A primit nota 8,3, ceea ce inseamna ca jocul merita luat in seama. Mie unul, imi place genul si il voi lua. Seamana foarte mult cu Dishonored, joc care mie mi-a placut foarte mult.
    Nici nu au fost publicate reviewurile inca. Embargoul pentru ele se termina chiar in ziua lansarii din cate am inteles, ceea ce de obicei nu prea este un semn bun.

Nu cumva ai vazut un review pentru un alt joc din serie: Thief: Deadly Shadows Review - GameSpot?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast