Best achievement ever in Thief , looking forward to it:
A Moral Victory 100 G
Finished the game without a single kill or knockout
List: Thief Achievements - XboxAchievements.com
Best achievement ever in Thief , looking forward to it:
A Moral Victory 100 G
Finished the game without a single kill or knockout
List: Thief Achievements - XboxAchievements.com
s-ar putea sa nu te impresioneze prea mult, cel putin dpdv grafic, ,,demonstratia" asta..
eu unul o sa il cumpar cu siguranta, desi nu stiu cand, prea multe alte CE-uri in periada urmatoare.
Vai numai grafica aveti in cap pff, gameplay , rejucabilitate si altele numai conteaza pentru voi in ultima vreme.Ma refer la cei disperati de graficaEu abia astept sa apara il voi lua pe ps3 si pe ps4 cand voi cumpara consola mai incolo
![]()
Super gameplay-ul !
OFF: Am vazut la inceputul thread-ului ca multi spuneau ca arata ca o copie dupa AssassinsCreed ;Pai cine a aparut primul, AssassinsCreed (2007) sau Thief (1998) ?
Chiar ca, Oricum ,nu poti compara/asemana un joc doar din auzite si vazute ( in trailere 1-18 minute).Prima data il joci apoi compari.
![]()
eu las asta aici... Thief sneaks in 1080p on PS4, 900p on Xbox One | Joystiq
Ieri MGS: GZ, azi Thief...nimic nou. Urmează un zâmbet de satisfactie din partea fanilor Sony si un "nu conteaza rezoluţia" din tabăra cealaltă
Eu astept E3 si apoi o sa vad ce aleg in toamnă
AMD adaugă Thief pe lista alegerilor din programul Radeon Gold & Silver Reward.
NEVER SETTLE FOREVER
Nu stiu daca a mai fost postat, dar super pret la varianta de PC a lui, in Atex.
Se pare jocul e leakuit pe PS4 deja, din spusele majoritatii care au urmarit streams pe twitch AI-ul este de rahat, loading screens la tot pasul, dialoguri repetitive si enervante. Saved me $60![]()
Nici nu au fost publicate reviewurile inca. Embargoul pentru ele se termina chiar in ziua lansarii din cate am inteles, ceea ce de obicei nu prea este un semn bun.
Nu cumva ai vazut un review pentru un alt joc din serie: Thief: Deadly Shadows Review - GameSpot?
Bookmarks