Yay!Another poll!
Am fost destul de surpirns ca nu am gasit un astfel de thread pe aici,asa ca am decis sa-l fac eu.
Personal,iubesc RPG-urile!Mai ales JRPG.De la primul Final Fantasy am tot jucat si cautat noi RPG-uri.
Voi?
RPG
Adventure
Shooter
Arcade
Fighting
Free-roam
Strategy(all types)
Racing(all types)
Puzzle
Yay!Another poll!
Am fost destul de surpirns ca nu am gasit un astfel de thread pe aici,asa ca am decis sa-l fac eu.
Personal,iubesc RPG-urile!Mai ales JRPG.De la primul Final Fantasy am tot jucat si cautat noi RPG-uri.
Voi?
Intra la arcade,si mie imi plac,mai ales Raiden X.Mai era o serie de jocuri de acest gen,pe care le jucam non-stop la arcade,dar imi scapa numele momentan
![]()
Third-person shooters, sandbox si driving. In principiu sa fie cat mai apropiat de realitate( nu-mi plac chestii fantastice ,magii ,monstri imaginari...).
RPG/Strategy sunt genurile mele preferate. Ador jocurile care si combina cele doua elemete (precum seria Disgaea de pe PSP si PS3).
RPG ,Adventure,Shooter astea imi plac cel mai mult, rts-urile le urasc ....pur si simplu nu am rabdare sa fac o baza,armata,cladiri pt aparare ,etc vreau sa rup controllerul chiar de la inceput ca la un adventure hack' an' slash![]()
Pe PC: Shooter(nu conteaza de care, first person sau 3'rd person) si RPG/Adventure Hack 'n Slash
Pe Xbox: Hack 'n Slash(orice)
Bookmarks