Nu pot sa zic ca acest "ring out " feature ma incanta foarte tare ... dar nu vreau sa ma pronunt inca ...![]()
A aparut pe amazon.co.uk -> Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 - Will of Fire Edition
+ boxart
minunata editia de colectie. nu as vrea sa ii dau precomanda la pretul ala dar imi e frica sa nu se scumpeasca, cum a fost la celelalte jocuri din serie
Craciun Fericit ... foarte epic . Tot ce e facut de japonezi.. Naruto , Tekken , Street Fighter , GT5 , Gundam ...toate sunt frumoase.
Wow, din cate vad in cover-ul ala (stiri nu prea am citit) se duce mult in story. Kudos!
Mie imi pare a fi un awakening sau un Ultimate Jutsu. Suntem pe drumul cel bun, maine-poimaine vedem un scan cu Madara.
Nu se merita...Daca vor face aceeasi prostie pe care au facut-o cu generations ,cu siguranta n-o sa mai cumpar nimic de la namco bandai.
No boss battles,4h story...ce-i asta? Macar au bagat tournament in generations (Multiplayer batttle).
Acest joc il va avea pe Madara Uchiha ? mi-ar placea ca personajele sa aiba miscari jutsu noi plus cele deja existente in NUNSG . luptele sunt un pic cam simple . (ex Hashirama Senju in NUNSG nu stie decat doua miscari speciale desi in Anime a fost unul dintre cei mai puternici ninja din istorie ).
Bookmarks