Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 75

Thread: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

1. #21 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Collector's Editions sunt ceva mai bogate fata de cele de la Storm 2.
    Cool , which one to get....hmmm . ^^ Pare putin random partea cu "Goku" DLC day1 costume .

2. #22 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

3. #23 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Nu pot sa zic ca acest "ring out " feature ma incanta foarte tare ... dar nu vreau sa ma pronunt inca ...

4. #24 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar

Nu e doar un alternate (desi diferentele sunt foarte mici). 0:49 - KAMEHAMENGAN.

5. #25 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Collector's Editions sunt ceva mai bogate fata de cele de la Storm 2.
    A aparut pe amazon.co.uk -> Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 - Will of Fire Edition

+ boxart
    Attached Images Attached Images 91qwwrera7l._aa1500_.jpg

6. #26 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Not bad at all , pre-order to be done soon .

7. #27 SP

8. #28 SP
    Member Harilip's Avatar
    minunata editia de colectie. nu as vrea sa ii dau precomanda la pretul ala dar imi e frica sa nu se scumpeasca, cum a fost la celelalte jocuri din serie

9. #29 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Looks EPIC!!!!!!!!!!!

10. #30 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Arata bine.Sper sa putem sa ne plimbam linistiti de data asta prin orase,sa ne putem urca pe cladiri, ca in primul UNS.

11. #31 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Craciun Fericit ... foarte epic . Tot ce e facut de japonezi.. Naruto , Tekken , Street Fighter , GT5 , Gundam ...toate sunt frumoase.

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Arata bine.Sper sa putem sa ne plimbam linistiti de data asta prin orase,sa ne putem urca pe cladiri, ca in primul UNS.
    Eu sper ca nu... nu de alta, dar desi era interesant si frumos la inceput, devenea frustrant si monoton la un moment dat. Daca s-ar implementa mai bine, ar fi ok, daca nu... mai bine sa se lipseasca imo.

13. #33 SP
    Member Dromoter's Avatar

14. #34 SP
    Wow, din cate vad in cover-ul ala (stiri nu prea am citit) se duce mult in story. Kudos!

15. #35 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

16. #36 SP

Mie imi pare a fi un awakening sau un Ultimate Jutsu. Suntem pe drumul cel bun, maine-poimaine vedem un scan cu Madara .

17. #37 SP

18. #38 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Nu se merita...Daca vor face aceeasi prostie pe care au facut-o cu generations ,cu siguranta n-o sa mai cumpar nimic de la namco bandai.
    No boss battles,4h story...ce-i asta? Macar au bagat tournament in generations (Multiplayer batttle).

19. #39 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by MiniEmotion View Post
    Nu se merita...Daca vor face aceeasi prostie pe care au facut-o cu generations ,cu siguranta n-o sa mai cumpar nimic de la namco bandai.
    No boss battles,4h story...ce-i asta? Macar au bagat tournament in generations (Multiplayer batttle).
    Te-ai uitat macar la trailere ? Nu prea cred , la fel in care vorbesti . Ai fi vazut in mod clar ca exista boss fights si ca va avea un adventure mode .

20. #40 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Acest joc il va avea pe Madara Uchiha ? mi-ar placea ca personajele sa aiba miscari jutsu noi plus cele deja existente in NUNSG . luptele sunt un pic cam simple . (ex Hashirama Senju in NUNSG nu stie decat doua miscari speciale desi in Anime a fost unul dintre cei mai puternici ninja din istorie ).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast