Nu sariti asa pe baiat. Poate nu a stiut nici el.
Putin spus epic!!!
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Extended Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=C-yt5k1GCXU
Eu am pre-comandat editia standard.. voi ?
A-s fi luat editia cu figurina dar sincer nu mi-a prea placut cum arata asa ca voi face pre-order la normal edition sau poate steelbook daca va exista .
Putin ajutor cum si unde fac precomanda de joc in editia cu figurina ( sau si stardard ) ?
Multumesc .
Dromoter, editia cu figurina e extrem de scumpa.. plus ca sunt 2 editii de fapt. una cu fig. lu naruto si alta cu cea a lui sasuke.. nu e vorba neaparat de cum arata. e vorba de pret.. prea scump oricum pt 3 postere (hartii), soundtrack pe care il gasesti pe yutube si niste cartoane numite trading card.. sa ma contrazici daca gresesc.. daca era maxim 270 280 de ron.. da il luam. dar 380 nu se merita in nicuun caz
Gloob. gasesti la altex ambele editii.
Doar ce-am jucat trailerul... imi place ca au implementat saritul de pe o cladire pe alta, care e foarte binevenit :D
Totusi au dezvaluit cam prea multe...
Ups :)) Greseala mea, vroiam sa spun Demo-ul ... Graba asta:))
Si eu am jucat demo-ul. Vreau sa spun ca e o evolutie imensa de la jocurile precedente, e mult mai strategic, cu mult mai multe nebunii de facut in timpul luptei. Cred ca o sa fie day-one buy pentru mine :-?
e foarte misto facut jocul mi-a luat vreo 12 ore in total sa il termin.povestea e foarte detaliata,cu cutscenes aproape la fel de lungi ca-n metal gear 4 iar bataliile principale sunt foarte spectaculoase.e un joc destul de greu.am stat vreo 30 de min numai la ultima batalie ca nu faceam fata la toti aia.partea proasta e ca nu au inclus ca personaje the 7 swordsmen,si nici cei 4 kage.dezamagitor avand in vedere ca erau deja modelati si aveau si miscarile facute....era mai mult decat simplu sa ii bage in meniul de selectare...care face rost de joc sa-mi dea add poate facem un meci online:D
O sa incerc eu sa fac rost de el pana la sfarsitul lunii, sa vad cum stau cu banii :D
de mentionat ca mi-a luat 12 ore doar main story.mai sunt si alte batalii de facut in story mode pana sa il termin pe tot.cel mai lung naruto de pana acum
Launch Trailer
[SPOILER=SPOILER]http://youtu.be/mx8KAngVSQ0[/SPOILER]