Ti-ai creat un personaj cat de cat..? Dupa cum se aseaza barbile pe fata alora zici ca ne-am intors la kingdom of amalur
Printable View
Dragon Age: Inquisition - PS4 vs Xbox One Compari…: http://youtu.be/XylZSWxlbEA
Dragon Age: Inquisition - PS4 vs Xbox One Frame-R…: http://youtu.be/Fzn7lIGfhoo
Ha, iar merge mai bine pe Xbox! Macar 30fps ala sa fie constant, nici nu am pretentii la mai mult, dar cand coboara pana pe la 25 cum a fost pe PS4 mi se pare o problema. Astept patch-uri :)
Jocul este incredibil, dar pe PS4 cel putin, nu ruleaza satisfacator si nici nu arata finisat. Sincer, am jucat aproape tot ce a aparut pe PS4 si asta de departe e cel mai putin nextgen dintre toate.
Ok, deci si pe Xbox merge la fel de prost. Mbon, mai astept.
Varianta de Xbox e mai stabila, nu prea scade sub 30fps, dar cu siguranță vor remedia problema pe PS4, mai ales ca jocul are probleme pe toate platformele când vine vorba de cutscenes. Pacat, in 2014 nu se mai poate fara patch, decât foarte rar...
Concluzia celor de la EuroGamer:
Quote:
In terms of final recommendations, it's clear that if you have the muscle, the PC version is going to provide the best experience - but the console versions are still very impressive. If you don't mind minor frame-rate dips and feel that image quality is most important, it's easy to recommend the PS4 version. However, those looking for the most stable experience should instead opt for the Xbox One version. It's clear that neither console version is quite perfect but the level of graphical accomplishment and performance are an enormous improvement over every other BioWare console title we've played.
foame mare de bani... cei care finanteaza si se uita doar pe hartii, ii preseaza pe creatorii jocului cu termene total nerealiste (incadrare in anumiti ani fiscali, recuperarea investitiei cat mai repede... etc) care respectate au drept rezultat lansarile pe piata a jocurilor in stadii beta.
completarea totala a jocului venind ulterior prin asa zisele patchuri. :-?
Uitandu-ma inapoi la istoria Bioware vad ca niciodata nu s-au laudat cu optimizarea buna a jocurilor.
PS: inca nu v-ati convins ca in 90% din jocurile multiplatform merg mai bine pe xbox 360, respectiv xbox one?
Pe cine drecu intereseaza 900p sau 1080p, alea-s prostii pentru ce se ocupa cu numarat pixeli ce nu se vad.
Uitati-ca si la COD AW cat de bine merge pe xbone si ce lagless e multiplayerul la microsoft. Si arata la fel de bine indiferent de cati pixeli credem noi ca sunt pe ecran.
Pixeli whores imi fac mie viata calvar.
Pune consola la vânzare si ia-ti XOne, il gasesti la 1500 de lei, 2 ani garantie, PC Garage
PS: eu nu m-am convins inca, de fapt nu m-a convins next fasu', dar nu mai aveam cu cine sa ma joc pe PS3 :))
Te rog intra putin in detalii. Din ce punct de vedere arata nefinisat? Eu am vazut o tona de filmulete si mi se pare ca arata fenomenal, chiar nu stiu la ce te referi... Inca nu am jocul si sunt interesat foarte mult de partea de prezentare grafica, atat din punct de vedere artistic, cat si tehnic. Alte pareri sunt binevenite de asemenea.
Totodata, as dori un share play de cateva minute daca e cineva dispus. Nu trebuie sa-mi dati controllerul, doar sa vad cum arata pe TV-ul meu.
Mai ti minte tu @Rasko ca nu ai jucat Mass Effect 1 pe x360 ani la rand pentru ca stiai ca merge ca naiba si nu e finistat? Desi dupa ce l-ai jucat intr-un final ti-a placut.
Ei bine si asta e la fel, aceleasi motive.
Am inteles, deci il cumpar. :)
Spoiler Alert!
Primele doua lupte vs dragoni . Momentan sunt intr-o zona desertica si tot ma tachineaza din aer un al treilea dragon , sper sa coboare :p.
Cu ocazia asta am testat si aplicatia youtube pe ps4.
Don't mind the noobing :))
https://www.youtube.com/watch?v=WJtojsQV3c4
https://www.youtube.com/watch?v=YrczH3O1N7s
Un sfat : nu stați prea mult în Hinterlands :)
Incerc sa gasesc modul ala in care Vivienne sa nu mai intre in lupta si sa dea de la departare. Tie iti merge tot timpul comanda move+hold? Comanda hold position nu merge doar la un membru din party, ca se pune la toti.
Ah si mai am o intrebare. Sunt mage, si cand dau de exemplu immolate, nu merge sa tin apasat R2 (atac simplu continuu) imediat dupa. Patesti si tu?
Cum sunt side missions? Au ceva carne pe os sau sunt simpliste?