Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 73 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #261 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, e cu totul altceva fata de ce am vazut eu pe PS3. Arata foarte bine pe next gen.

Astazi l-am jucat pe PC in 1440p si arata extrem de bine, dar nu cu mult mai bine decat Battlefield 3. Diferente majore nu mi s-au parut, dar se vede un progres. Problemele pe care le-am enumerat eu cu cateva pagini in urma insa au ramas si pe PC, deci clar le vom avea si pe next-gen.

2. #262 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ati intalnit lag pe servere? Eu in fircare joc aveam teleportari din cand in cand

3. #263 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Doar ce am terminat campania,pot zice ca sunt o persoana care iubeste FPS-urile dar BF4 m-i sa parut o prostie colosala in single player si cu bug-uri infinite.

Stiu ca multi nu cumpara jocul pt campanie dar eu am jucat cu placere serile anterioare. Pe langa asta jocul e si foarte scurt, am ramas gura casca cand am vaz ca se deruleaza creditele spunund un WTF, thats it?

Bug-uri intlnite de genu RPG-uri prin aer, inamici tag-uti care dispar sau intra sub pamant, "teleportari" in aer de parca as fi fost ceva jet fighter, inabilitatea de de a ma mai uita in jur cu right stick-ul(am crezut ca mi-am stricat controlerul), inimici care nu mor desi golesti in ei 3 incarcatoare de la mica distanta, ajung?

P.S. Varianta PS3

4. #264 SP
    Member cipvas's Avatar
    stai linistit, ca bug-urile astea le-am intalnit si in multiplayer.

5. #265 SP
    Member Dante's Avatar
    mie imi da freeze consola dupa fiecare 1 ora

6. #266 SP
    Member ununou's Avatar
    Confirm si eu ca,campania singleplayer e plina de buguri.De multe ori a trebuit sa dau restart checkpoint pentru a putea avansa.STUPID.Insa totusi vreau sa termin campania single.Dar nu as recomanda nimanui sa o joace

7. #267 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    yay...levolution my a$$

8. #268 SP
    Member Dante's Avatar
    are nevoie urgent de update, fara freezuri ar fi destul de fun in mp. de single nu zic nimic ca nu joc niciodata

9. #269 SP
    Member geosnyper's Avatar
    O parere cineva despre cum se vede/comporta pe ps3 in single cat si multi?
    Se merita? Intreb pentru ca varianta beta nu m-a impresionat chiar deloc ,repet pe un coleg forumist " counter strike " varianta 2013
    Multumesc

10. #270 SP
    Member Dante's Avatar
    avem prea multe pretentii de la vechiul ps3, jocul e mai mult decat decent deocamdata, si bf3 a avut nevoie de patchuri. pentru mine merita din plin, doar ca mi-e frica de faptul ca freezurile nu vor putea fi eliminate din cauza ca jocul forteaza peste limita consola

11. #271 SP
    Member ununou's Avatar
    Il joc pe PC si din pacate pot spune ca doar grafica e de el,in rest praf.Nu stiu cum de am primit note asa bune in review'uri.

12. #272 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by geosnyper View Post
    O parere cineva despre cum se vede/comporta pe ps3 in single cat si multi?
    Se merita? Intreb pentru ca varianta beta nu m-a impresionat chiar deloc ,repet pe un coleg forumist " counter strike " varianta 2013
    Multumesc
    L-am inceput pe PS3 dar l-am continuat si aproape terminat pe XBOX360, datorita controlului mai precis.
    Exceptand 1-2 caderi de FPS nu am intalnit altele. Bug-uri sunt cateva, pe ambele platforme, in special problema cu intratul prin ziduri insa nu m-au deranjat. Scaderi drastice de fps in timpul luptelor cum am mai auzit pe net n-am avut.
    Vizual mi s-a parut ca arata excelent pe ambele.

13. #273 SP
    Member Dante's Avatar
    as baga mana in foc ca 80% din cei care joaca in mplayer n-au mai jucat battlefield online. nu da nimeni spot si nimeni nu da revive desi cam toti joaca clasa asalt si rank destul incat sa aiba padelele

14. #274 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Nu joaca nimeni cum trebuie in battlefield oricum pe consola. Asa e si in Battlefield 3 de cand a aparut.

15. #275 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by C3zar View Post
    Nu joaca nimeni cum trebuie in battlefield oricum pe consola. Asa e si in Battlefield 3 de cand a aparut.
    o fi din cauza controllerului ... mai greu sa dai revive cu el.

16. #276 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    are foarte multe bug-uri in SP..dar grafic se prezinta foarte bine ..si nu credeam ca voi avea ocazia sa vad un AI mai cretin decat in COD;inamicii sunt practic "fish in a barrel",n-au pic de instinct de conservare ...iar Hannah tipa ca o disperata...

17. #277 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Pana apare PS4 sa incerc sa-l joc pe PC
    Sper ca nu e offtopic, dar pe ce servere jucati pe PC? Sau are mathmaking?

18. #278 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pai din ce vad acolo xbox one este superior ca si grafica/ lumini / efecte how the f*ck... ?!
    si ca sa-nchid, ps4 WTF ?!

---------- Post added 03-11-2013 at 13:44 ----------

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Doar ce am terminat campania,pot zice ca sunt o persoana care iubeste FPS-urile dar BF4 mi s-a parut o prostie colosala in single player si cu bug-uri infinite.
    Pe langa asta jocul e si foarte scurt, am ramas gura casca cand am vaz ca se deruleaza creditele spunund un WTF, thats it?

este slab de tot sp-ul , o sa vezi ca e mult mai fain ghost-ul iar finalul cum ai zis si tu...

19. #279 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    pai din ce vad acolo xbox one este superior ca si grafica/ lumini / efecte how the f*ck... ?!
    si ca sa-nchid, ps4 WTF ?! [COLOR="Silver"]
    .
    da..asa pare..ptr ca pe xbox saturatia si contrastul imaginii sunt date la maxim...e un truc ptr a compensa diferentele dintre cele 2 versiuni..si pe ps4 poti face aceleasi setari..

20. #280 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu sunt convins ca desi exista diferenta de "potenta" intre cele doua console , jocurile or sa arate destul de "la fel" , diferentele clare or sa se vada la exclusivitati.

totusi pe mine ma multumeste avand un tv mai maricel ca viitoarea consola sa scoata cat mai aproape de 1080p nativ

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 73 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast

Bookmarks