Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 73 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast
Results 501 to 520 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #501 SP
    Junior Member alphacristi's Avatar

Battlefield 4

Jucatori de bf4 sunt ?
    Voi unde ati gasit bf4 la pretul cel mai convenabil ?

2. #502 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Vezi aici pe forum, sunt băieți care lucrează la EA și le dau la prețuri foarte acceptabile.

3. #503 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Daca as deconecta PS4 de la net cateva zile, oare as reusi sa joc campania fara sa pierd progresul? Din cate am inteles de pe forumul oficial si neogaf, bugul are legatura cu serverele EA... Ati incercat careva asa?

4. #504 SP
    Member excess's Avatar
    wtf! I se mai intampla cuiva sa-i ramana in loading dupa ce apasa start in joc?? Dupa ce apas start, tot se incarca liniuta aia in dreapta sus. Nici in meniu nu ajung,nici dupa restart nu merge.

5. #505 SP
    Member cipvas's Avatar
    Welcome to the club.
    ...Serverele de ca*at de la EA...

6. #506 SP
    Member excess's Avatar
    intreb pt ca cineva tot ma invita in party cu el, deci culmea ca lui ii mergea.

7. #507 SP
    Member cipvas's Avatar
    Posibil... dar intr-o seara eram cu 4-5 băieți români in chat(echipe diferite), si când s-a terminat partida toți ne-am lovit de problema asta.

8. #508 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am apucat sa joc varianta de PS4 doar câteva meciuri.. Wow, ce diferența față de PS3! Framerate impecabil, no lag, no rubberbanding. Deocamdată n-am dat de problemele care mi-au tocat nervii pe PS3.

9. #509 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Am apucat sa joc varianta de PS4 doar câteva meciuri.. Wow, ce diferența față de PS3! Framerate impecabil, no lag, no rubberbanding. Deocamdată n-am dat de problemele care mi-au tocat nervii pe PS3.
    Am prins eu o chestie ciudata. La ceteva secunde pe un server imaginea merge in reluare. Adica cand inaintai te intorcea cateva cadre inapoi la cateva secunde. Usor frustrant. Cred ca tinea de comunicatia cu serverul respectiv. In rest de aceeasi parere ca tine. E WOW!

---------- Post added 28-01-2014 at 10:54 ----------

Am facut o cacofonie :-D

10. #510 SP
    Mai prinzi și servere de pe nu știu unde.... Eu de obicei dau Browse servers - Europe. Pe ps3 n-am avut probleme. F rar am prins lag, deranjant era doar framerate - ul. Pe PS4 chiar arata și se mișcă superb.

11. #511 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Am prins si eu ieri cateva servere unde am avut "rubberbanding" , in rest nu am mai primit un singur crash fata de acum 2 luni cand primeam absolut la fiecare meci.

12. #512 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Storm78 View Post
    Am prins eu o chestie ciudata. La ceteva secunde pe un server imaginea merge in reluare. Adica cand inaintai te intorcea cateva cadre inapoi la cateva secunde. Usor frustrant. Cred ca tinea de comunicatia cu serverul respectiv. In rest de aceeasi parere ca tine. E WOW!

---------- Post added 28-01-2014 at 10:54 ----------

Am facut o cacofonie :-D
    Ala e rubber banding sau lag...sau cum vrei sa-i zici tu. Eu ma lovesc de problema asta mai mereu si pe aproape orice server care are mai mult de 25-30 jucatori. Si asta indiferent de pe ce zona e serverul. Se pare ca sunt condamnat sa joc doar Rush, TDM, Domination si alte din astea mai micute.

13. #513 SP
    La cine ai net? Ai consola în dmz? E ciudat, pt ca eu asta noapte am jucat pe servere din lume (pe Europa nu găseam), care aveau cel puțin 50 de oameni pe ele, și a mers perfect.

14. #514 SP
    Junior Member Storm78's Avatar
    Asa ma gandesc si eu ca e de la net. 95% din cazuri mi-a mers fara probleme.

15. #515 SP
    Member cipvas's Avatar
    Net am de la RDS, abonamentul cel mai mare, de 1Gps. Consola pusa in DMZ, incercat si prin router si pe direct....si pus si pe alt router. La fel.

16. #516 SP
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Daca as deconecta PS4 de la net cateva zile, oare as reusi sa joc campania fara sa pierd progresul? Din cate am inteles de pe forumul oficial si neogaf, bugul are legatura cu serverele EA... Ati incercat careva asa?

Io centrez, io dau cu capu. In fine, vreau sa mentionez ca solutia de mai sus este singura prin care puteti juca campania singleplayer fara stergerea progresului. N-am conectat consola la net de 2 zile si sunt la ultima misiune din campanie, n-am avut nici o problema.
    Pentru PS4 ATENTIE: trebuie efectiv deconectata de la net, nu ajunge sa nu fiti conectati doar cand jucati Bf4. Eroarea de pierdere a progresului are legatura si cu uploadarea automata a salvarii in PS+.

17. #517 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Io centrez, io dau cu capu. In fine, vreau sa mentionez ca solutia de mai sus este singura prin care puteti juca campania singleplayer fara stergerea progresului. N-am conectat consola la net de 2 zile si sunt la ultima misiune din campanie, n-am avut nici o problema.
    Pentru PS4 ATENTIE: trebuie efectiv deconectata de la net, nu ajunge sa nu fiti conectati doar cand jucati Bf4. Eroarea de pierdere a progresului are legatura si cu uploadarea automata a salvarii in PS+.
    Pffff, sa inteleg ca probabilitatea este ca evenimentul sa li se intample doar celor cu PS+ ? Chiar ma miram cum de nu patesc eu nimic

18. #518 SP
    Dap, 100%. Ps+ inseamna salvare automata a progresului in cloud + conectare cu minunatele servere EA. Voi da solutia si pe forumul oficial, sunt foarte multe plangeri. Am uitat sa mentionez ca simptomele sunt identice si la Xbox One.

19. #519 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Pffff, sa inteleg ca probabilitatea este ca evenimentul sa li se intample doar celor cu PS+ ? Chiar ma miram cum de nu patesc eu nimic
    Dap, 100%. Ps+ inseamna salvare automata a progresului in cloud + conectare cu minunatele servere EA

Nu chiar. Mie mi s-a resetat progresul în campania single și când nu aveam PS+.

20. #520 SP
    PS3 sau 4? Daca erai pe 3, puteai sa fii conectat la serverele EA si fara plus. De acolo si eroarea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 73 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 ... LastLast

Bookmarks