Nu stiu cata legatura are cu uploadul la PS+, pentru ca eu joc cu cont de Romania, care nu are ce sa-si uploadeze. De PS4 vorbesc.
Nu stiu cata legatura are cu uploadul la PS+, pentru ca eu joc cu cont de Romania, care nu are ce sa-si uploadeze. De PS4 vorbesc.
N-am spus ca are legatura doar cu plus, ci ca are legatura si cu salvarea in cloud care in combinatie cu serverele EA duce la aceasta eroare. Incearca fara sa-ti fie conectata consola la net, eu zic ca 100% iti va merge. Atentie! Nu reconecta consola la internet decat dupa ce ai terminat campania.
Se merita cumparat BF4 pe PS4 in acest moment? Daca nu ce altceva mi-ati recomanda sa-mi iau (am deja Killzone, Knack, AC4 si jocurile de PSN)?
Cum pot juca pe hartile de China Rising pe PS4? La Server Browser nu-mi gaseste niciodata servere, iar la Quick Game intra doar pe hartile originale.![]()
hmm, ma indoiesc de ce spui acolo. Daca imi cumpar DLC-ul ar fi stupid sa ma oblige si la premium sa il pot juca..parca a fost ceva cu early access pentru cei cu premium poate de aici confuzia..pe X1 am si CR si SA si le joc fara premium
poti sa joci pe servere si china rising, tre' sa bifezi hartile inainte si sa dai search.
Cel putin asa e pe PS3.
Da, am China Rising (si Premium). Am descoperit care era problema... in Server Browser dadusem sa caute Conquest, iar pe PS4 exista doar Conquest Large. Normal ca nu gasea niciun server..
---------- Post added 31-01-2014 at 01:19 ----------
Also.. După patch-ul de azi au cam dispărut problemele de rubber banding, din ce discuta și lumea pe forumul oficial.
Eu am cumparat varianta deluxe care dadea cod de China Rising si canci, nu ma prind cum pot juca. Pe ps3 ma trimetea sa cumpar dlc-ul...
RCS-RDS, Fiberlink 1000. Mai am un amic, in oras cu mine, are Fiberlink 100, si se plange si el de acelasi rubber banding, mai ales pe serverele de 64 jucatori. Cred ca pachetele de date trimise de joc, se poticnesc undeva, intr-un nod de retea. Zic si eu...
@storm 78 trebuie sa intrii in ps store din meniul ps3-ului si sa dai download de acolo.Este un tutorial pe EA Help.
Rubber banding la greu si la mine :-))) . Incepusem sa cred ca sant singurul cu problema asta si ca este o problema cu providerul .
Acu' au stricat si meciurile mici, gen SDM, TDM, alea pe care le puteai juca fara rubberbanding. De foarte multe ori patesc sa inceapa meciul numai cu anumite sunte sau sa se auda numai melodia de final de meci tot timpul jocului.
cum se comporta pe PS4 ?sunt camperi multi ?bug-uri,glitch-uri multe ?m-ar tenta sa fac trecerea de la PC la PS4
M-am uitat pe YT la BF4 multiplayer pe PS3 si pare cam laggy. Cei care il aveti pe PS3, sunt probleme cu fps?
Bookmarks