Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 37 of 73 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #721 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    @Hansel31

Momentan nu joc nimic, m-am plictisit de BF pentru moment. Si mi-ar fi cam greu sa le joc pe amandoua deoarece difera controlul. Dupa 800 de ore de BF3 nici n-as mai avea chef sa ma intorc, dar m-am plictisit si de BF4, mult mai repede decat ar fi trebuit (cred ca merg spre 240 ore).

Am asteprari mari de la urmatorul titlu Battlefield, anul urmator. Sper sa faca unul care seamana cu Bad Company 2, a fost genial jocul.

@Se7en

20-2 nu e cine stie ce scor.

Pentru a compensa aim-ul nu prea bun, iti poti adapta tactica astfel incat sa nu apuci in CQC de multe ori, si sa te feresti in general de zonele aglomerate, si sa stii in ce situatii te descurci mai bine si unde ai probleme.

Nimeni nu s-a apucat de shootere si sa aiba aim bun instantaneu.

Daca as avea 32 de inamici pe care sa-i omor pe X360...

2. #722 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    nu se compara bf4 de pe xbox 360 cu bf4 de pe noile console, adica eu cand am trecut de pe 360 pe ps4 ..mi s-a parut wow cu totul !

3. #723 SP
    Member lucian43's Avatar
    care se bate cu mine in kill/death si win/lost ratio pe battlefield 3? am all unlocks la toate armele, atasamente, vehicule
    cand ma satur de BF3 trec si pe BF4, l-am jucat foarte putin, il tin in raft, il bate praful.

@LE: ca sa nu mai zic de Longest Headshot 1,041.14 m

4. #724 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    E bine ca esti modest si on topic .

5. #725 SP
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    E bine ca esti modest si on topic .
    Chiar sunt on-topic, doar nu vorbesc de baschet.

Modestia se datoreaza orelor jucate... si lacrimilor inamicilor

Ne intalnim pe PS4 odata, pentru ca vad ca asta-i platforma mai populata de romani, si facem ravagii.

6. #726 SP
    Member b615dub's Avatar
    Unde intru sa-mi schimb/modific si eu armele pe PS3? La MySoldier doar iti arata stats-uri si nimic interesant. Si exista cumva un perk care sa-ti ofere un fel de radar sa vezi inamicii, ca parca stiu astia prea bine unde sunt

7. #727 SP
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Unde intru sa-mi schimb/modific si eu armele pe PS3? La MySoldier doar iti arata stats-uri si nimic interesant. Si exista cumva un perk care sa-ti ofere un fel de radar sa vezi inamicii, ca parca stiu astia prea bine unde sunt
    Le poti schimba numai cand esti intr-un meci. Legat de perk, nu exista asa ceva in joc, doar un proximity radar la tancuri. Dar exista Motion Sensor-ul la RCON (din categoria gadgets) care odata pus jos iti arata inamicii pe o raza destul de mare.

8. #728 SP
    Member excess's Avatar
    Am facut un pluton de Battlefield 4, daca vrea cineva sa se alature sau macar un share pe undeva, eu joc pe PS3:
    https://www.facebook.com/RomanianSoldiers
    Platoons - Battlelog / Battlefield 4

9. #729 SP
    pluton cu [RO] exista si pe PS4 sa nu se confunde

10. #730 SP
    Member excess's Avatar
    Pai tagul ala e universal ca asa mai e unu si pe PS3

11. #731 SP
    da, pana la urma cred ca emblemele fac diferenta cel mai bine , pe langa tag

12. #732 SP
    Member b615dub's Avatar
    Stie cineva daca vor mai aparea alte DLC-uri in viitor?

13. #733 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    O sa mai apără două: Dragon's teeth si The Final Stand

14. #734 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    mai jucati pe PS4 ?

15. #735 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    mai jucati pe PS4 ?
    Da, vezi plutonul DACI pe battlelog.

16. #736 SP
    Member Hansel31's Avatar
    jucam , si suntem o gramada de oameni

17. #737 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Hello. Mai sunt pe aici jucatori de BF4 pe X360? Sau stiti vreun platoon pentru X360?

18. #738 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Eu joc BF4 pe Xbox 360, daca vrei da-mi add jucam diseara, GT: AndreyChirita

19. #739 SP
    Member b615dub's Avatar
    Deci nu pot decat sa ma ROFL Cred ca este cel mai praf joc, am jucat vreo 5 missiuni in campanie acum cateva zile si cand sa intru acum ma da de la inceput. Misto EA

20. #740 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am început şi eu de vreo 3 ori să joc campania, am renunţat încele din urmă, culmea este că am vb. cu cei din Dacii şi câţiva mi-au spus că nu au acut probleme.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 73 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast

Bookmarks