Pe ei soldati !![]()
Mariane ce ai bre cu Sebi !?
Sebi , ma meeen !
Fac assignments man![]()
ca in rest ii chilaresc si sunt fruntas pe clasament , mi-am dat seamaa ca-mi place si oliberation , cu destiny chiar o sa te dezamagesc
---------- Post added 29-08-2014 at 13:21 ----------
in plus nu reusesc sa castig si eu o runda la modul defuse..pt trofeu
si nu reusesc sa mai fac doua ribonuri cu jetul ca sa deblochez Ucav-ul![]()
Nu am nimik cu el, toţi sunt prietenii meii, s-au nu se referea la bd4, abea aştept să ajung acasă, mi-e dor de un joc.
The Final Stand - The Battlefield Blog | The Battlefield Blog
Se pare ca o dam in SF-uri...
Si un realsed date ?
Eu urasc hartile open space, sunt prea multi care joaca cu sniper-ulsi eu nu ma pricep sa trag cu el
![]()
99,99% eram sigur ca o sa bagi urmatorul post
normal ca e slab la killuri, doar se vede prin comparatie cu adversarul, insa pe obiective nu-i raufiind vorba de un conquest in care am cutreierat toata harta , nu am stat la campare intr-un vechicul sau cu un sniper
astept cu interes urmatoarele luni , ca sa mai schimb si eu nota , caci daca mai exista vreo urma de indoiala in ceea ce priveste destiny , acum clar nu mai exista , vorba ta , slab.
Gelu, nu poti face 66 kills campand cu un vehicul sau cu sniperul . Daca esti bun cu un vehicul atunci iti cauti tintele, nu astepti sa vina la tine. Daca tipul ala a reusit 66 kills pe un conquest (fara metro) posibil sa le fi facut intr-un tanc , avion, elicopter .. stii tu, toate vehiculele alea la care tu nu esti bun
Mai asteapta cateva luni, eu intre timp o sa ma distrez cu Destiny , it's hella' fun !![]()
Vreau sa-l cumpar pe ps4. S-au rezolovat problemele de la lansare? Am jucat doar Bad company 2 din serie si as vrea ceva similar.
jocul este ok , depinde cu cine-l joci si pe ce rooter si net.
---------- Post added 12-10-2014 at 20:13 ----------
pana una alta, asteptam ultimul DLC
apropo , ce misto se vad norii![]()
Bookmarks