Battlefield 4 Premium Edition PS4 | ALTEX
Pretul pare bunicel![]()
care e treaba cu asta ?!
https://www.facebook.com/video.php?v=726802210738486
practic daca ai premium joci pe pc ?! sau cum
---------- Post added 31-10-2014 at 19:05 ----------
se pare ca are legatura cu asta
https://cte.battlelog.com
practic doar pe PC poti juca, o tampenie , bine este din grupa CTE ..
Pai da mah daca esti superficial asa e ,ca tine
insa daca te uiti mai atent vezi ca sunt pe parte de infanterie, adica de actiune rapida ,tac-pac, pe teren (pe jos) si nu sniper cum stai tu
SRR-61 (803,636 score sniper) vs eu MTAR-21 (1,471,460 score carabine)
la tine top pe Killuri sunt snipere si (ma mir ca mai stai si cu Scar-H pe locul doi ) dupa care 3,4 snipere![]()
la mine primele arme sunt carabine si PDW ,deci actiune ,normal ca si rata de mortalitate este mai mare cand nu stai ascuns ,insa la killuri suntem 29,437 eu vs 20,025 tu
si on topic, hartile noi sunt foarte misto ca design , dar cam naspa pt infanterie , cel putin doua harti sunt de campare totala , insa vad ca s-a insistat pe zapada... probabil unde vine decembrie , ce am prins eu ca server nu prea juca lumea (probabil unde toata lumea sta pe noile jocuri)
) i'm sorry what ?
Autoaim MTAR-21 vs Agressive & long range sniper headshots . Jocul cu sniperul necesita mai multa...fineteiar cand un sniper care sta "ascuns" are Spm mai mare decat al tau , ceva nu faci bine
.
Cred si eu daca nu am mai intrat in joc de aproape 3 luni de zilela killuri suntem 29,437 eu vs 20,025 tu. A iesit al doilea patch si eu nic pe primul nu l-am downloadat. O sa vad cum sunt hartile noi mai tarziu, dupa sarbatori .
nu conteaza mah de cand nu ai mai intrat, tu ai grad 123 eu 124 , deci am jucat cam tot atat dar oricum , tu esti mai tare![]()
Dar nu s-a pus problema asta Gelu , mie doar imi place mie sa te necajesc)
App , eu am rank 123 - 530 ore jucate si tu ai rank 128 - 700 ore jucate , daca stats alea sunt corecte. La timp jucat cred ca ne bate "mare sef Giuliano" pe amandoi![]()
pai mai este o chestie cu rank-urile , depinde cat de mult ai folosit boost-urile , cat ai jucat in We pe vreme de XP dublu si d-astea
in fine , Giulio n-are treaba cu d-astea , el joaca povestea jocului si trece la altul , deci n-are rost , in plus nu mai sunt in nici un clan de ceva vreme deja.
---------- Post added 19-11-2014 at 12:45 ----------
apropo , piticu de MAtei este serif stelar
matei_ro3 - BF4 Player stats
Alt autoaim warrior , exact motivul pentru care am preferat Scope sniping si vehicule.
Cu baietii din DACI (soldatii lui Giuliano) nu am mai vorbit de cand am intrat in chat party sa ii salut si mi-au dat kick (Ovidiu ~ Nykoly parca era) , suparati din cauza ca am sustinut ca seful lor este slab ca si jucator , de fapt nu slab ca sa fiu rautacios , cel mai slab pe care l-am intalnit. Probabil li s-a "ordonat" sa imi dea kick din party de fiecare data cand ma vad. Seful lor s-a suparat ca nu am intrat in clanul lui de DACI - Destiny pe motiv ca nu am ce invata de la el. Unii nu inteleg faptul ca, Console Games Romania nu e un clanul unui om , ci o comunitate de sute de oameni. Pacat de unii jucatori de acolo , sunt oameni de treaba.
Unii iau jocurile astea prea in serios)
da , aseara au curs si la mine "Valizele" si imi pare bine ca am primit niste dogtaguri misto.
---------- Post added 20-11-2014 at 10:51 ----------
Dupa level 90-100 cresti foarte greu in grad si autoaimul devine inexistent .
Iar vis a vis de Giuliano, pai nu stiu ce sa zic de "luptele" voastre bazate pe orgolii stupide , din cate stiu ei merg pe premiza ca nu joaca pt competitie ci pt a socializa , a se simtii bine, insa da , este buna si competitia caci altfel devine boring jucatul de shootere, dar n-am nimic impotriva lui Giulio sau a baietilor din chatul DaCi.
Eu am iesit din clan deoarece nu mai aveam cu cine juca online BF4, mai bag uneori cu Cretzu din RO cate o partida si mi-am pus tag RO fara sa fac parte dintr-un clan, am vazut ca si Cipvas joaca bine ,bine , e bun de coleg
acum cu noile harti ,pai au inceput sa ma enerveze) cred ca faci treaba buna cu sniperul pe hartile astea.
Bookmarks