900p nativ upscalat la 1080p.
Printable View
900p ps4
720p XO
1080p natural doar pc-ul poate
il joaca cineva de pe aici deja?
Nu-mi place ca au "multiplayer"-izat(daca pot spune asa) singleplayer-ul...scor ptr fiecare inamic omorat..mini-map..ffs..pana si hitmarkerele alea..
Mie mi se pare cool :)
niste mp pe xbox one..
http://www.youtube.com/watch?v=Tf3WMFqJSkY
http://www.youtube.com/watch?v=ChUYPZ7uCMc
e pe undeva prin magazine deja? altex? mediagalaxy?
maine..
ma refer pe raft, ca si eu am primit pe mail ca precomanda (pe care o anulasem demult) e in stoc :))
am sunat la ei si cica abia maine seara e la raft
Pai daca astepti pana le pun ei pe raft....imbatranesti. Si eu am intrebat azi la Altex la mine in oras, si mi-au zis ca o sa aiba jocul la cateva zile bune dupa data de 1 noiembrie. Iti recomand sa faci comanda direct pe site, ca asa ai produsul maine. Ti-l livreaza direct din depozit.
---------- Post added 31-10-2013 at 12:35 ----------
Si eu astept versiunea de PS4. Vad ca la Altex, pana azi, zicea ca BF4 pt PS4 va fi disponibil di 01.11...acum vad ca scrie lipsa stoc. Ciudat.Sper sa aduca..
La Altex apare in stoc la pretu 219.90 Battlefield 4 Limited Edition PS3 | ALTEX
---------- Post added 31-10-2013 at 13:10 ----------
Sau...Battlefield 4 Deluxe Edition PS3 | ALTEX
Cu cateva pagini in urma era un link in care un site numea jocul ca fiind primul titlul next-gen, ceva la modul: "next-gen is here". Nu sunt de acord. Am jucat azi primele doua misiuni si sincer nu am vazut nimic next gen. Din pacate cand lumea vorbeste de next-gen se refera doar la grafica, dar credeam ca primim mai mult. Versiunea de PS3 arata decent din punct de vedere grafic, insa nu m-a impresionat cu nimic, dar fiind hardware-ul atat de vechi, nici nu aveam asteptari mari. Indiferent ca e pe PS4 sau PS3, jocul e acelasi ca si constructie si gameplay. Din pacate insa, chiar si cu grafica mutl mai buna cum ar avea PS4 nu mi se pare next-gen.
In continuare nu poti urca o denivelare pentru ca nu ai voie acolo, in continuare tot traseul tau pe harta e trasat clar, toate obiectele plasate sunt puse acolo incat sa ai cover iar AI-ul pe medium e impiedicat. Credeam ca experienta va fi una noua din moment ce e considerat next-gen iar toate chestiile gen cover sunt amplasate altfel incat sa nu fie puse acolo clar cu un scop. Acolo avem un zid de 50cm doar asa, ca sa avem unde sa ne adapostim, nu trebuie nicio logica. Apoi, la un moment dat, tipic, unul dintre camarazi se chinuie sa deschida o usa. Ce se intampla atunci? Ambush! Ataca inamicii. Dupa ce i-ai infrant, miraculos reuseste sa deschida usa.
Au mai fost si momente de texture pop-in si biciclete care se imbinau cu peretii, dar sa zicem ca sunt de inteles pe PS3 si se pot rezolva cu patch-uri.
Daca asta e next-gen, doar pentru un salt la grafica, mi se pare dezamagitor, dar probabil am eu ca de obicei sperante prea mari. Nu cred ca voi cumpara jocul si ma bucur ca am avut la cine sa il joc inainte. Sunt curios cum arata pe PC, dar nici super grafica nu cred ca il salveaza, tot current gen e. Nici nu mi s-a parut un pas (mare) inainte fata de Battlefield 3.
cei care au pus mana pe ambele versiuni, pc si ps4 , spun ca sunt aproape identice deci nu ar trebui sa va asteptati ca pe pc sa fie ceva nemaivazut
Tudyniuz, mini review-ul tau e bazat pe versiunea ps3 si single player si te miri ca nu iti place. :|
Ia uitati-va la live actionul asta ...
http://youtu.be/V-NVxYpdZPA