pai e simplu, rămâi pe generatia actuala;)
Printable View
http://www.gigglebeats.co.uk/wp-cont...dontgetit1.jpg
nu vreau un 720p upscale to 1080p. :-/
pai atunci ps4 e raspunsul 900p>720p
le:lol , dupa ce ca avem acelasi nume avem si aceleasi raspunsuri =))
totusi e de apreciat ca pe unele harti distrugerea e la nivelul celei din bc2..
dupa lucrarile la servere de azi noapte nu mi se mai blocheaza, yeey
lag mai aveti? eu da
---------- Post added 03-11-2013 at 17:14 ----------
ce setare folositi la network smooth?
wow cat de misto e hardcore. n-ai niciun indicator iar daca reincarci pierzi gloantele din incarcatorul schimbat. am inceput sa numar gloante :))
iar coechipierilor lee sageata albastra ope cap daca sunt foarte aproape sau daca te uiti la ei cu arma la ochi. sunt frecvente tk la cei iuti de tragaci :D
Oare ce ai vrut sa zici in al 2-lea rand, ca nu am inteles nimic.
Personal, lag nu am. Dar freez-uri da. Multe...si nu sunt singurul..
ah nici n-am vazut ca am mancat litere. vroiam sa zic ca coechipierilor le apare sageata albastra deasupra capului doar daca sunt foarte aproape de tine sau daca privesti spre ei cu arma la ochi (aim down sight)
lag nu prea am dar am cateodata frame drop la explozii multiple. freezurile au disparut la mine in proportie mare dupa noaptea de sambata
Vai cat am ras, nu de ce a scris respectivul, ca nu m-am obosit sa citesc, dar comentariile.
No one cares, no one cares :))
Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu niste chestii:
1. Pt cine are jocul pe disc: mai este in cutie cod pt online?
2. Am cumparat jocul de pe Store pt. PS3. Ideea e ca pt PS4 as vrea sa-l cumpar pe disc(sa fie pt. colectie), dar as vrea sa pastrez si statusul in multiplayer obtinut pana la momentul respectiv. Cred ca nu se poate treaba asta, dar, totusi salvarile si rankul de mp se fac pe serverele de la EA/DICE/Origin, nu? Eu daca pe PS4 intru cu acelasi id cu care am fost pe PS3 nu voi beneficia de continuitate?
Poate ma luminati si pe mine..
in cutie nu este cod pentru online dar este codul care iti permite sa cumperi varianta digitala de ps4 cu 9.99 euro/lire. nu mai exista online pass pentru jocurile EA
da, id-ul si tot ce tine de el este tinut pe server, este si o masura de protectie in caz ca se buseste iremediabil consola si nu apuci sa salvezi nimic. nu o sa muti salvarile cu progresul din single si game data dar nu cred ca ii pasa cuiva de asta asa mult
deci pe ps4 vei instala doar game data de pe disc si te loghezi cu id-ul tau
28 martie 2014
Multumesc..