Eu nu am reusit. Si atentie, nu mai intra pe net/multiplayer deloc pana termini campania. Ramai pur si simplu deconectat cateva zile sau cat iti trebuie sa o termini.
Printable View
Eu nu am reusit. Si atentie, nu mai intra pe net/multiplayer deloc pana termini campania. Ramai pur si simplu deconectat cateva zile sau cat iti trebuie sa o termini.
Eu n-am avut problemele pe care le ziceti voi cu campania, insa nu pot juca campania daca nu sunt on.
Asa am patit si eu ... dar intr-un fel imi pare bine ... a doua oara am inceput-o pe hard ...
apropo de problemele pe care inca le avem cu BF4.....
Battlefield Hardline Leaks Thanks to Battlelog Update - IGN
oh boy...
pffff....sa nu fie facut de DICE??? nici sa nu aud.
A aparut si trailerul la Battlefield Hardline.
https://www.youtube.com/watch?v=0WHMCa1FbWE
da fukc is this????
Am creat eu thread nou pentru joc: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ield-hardline/. Continuati discutia acolo, va rog.
Ma poate ajuta si pe mn cineva pe xbox 360 sa fac 3 ribonuri cu Air Jet in china rising?
GTA+Payday+altele....in niciun caz Battlefiled.
The Battlefield Blog | New Update Addressing “Netcode” Rolling Out
"Added controller option to swap functionality of the bumper and trigger buttons"
...era asa greu sa bage optiunea asta de la inceput?
Necesita online pass pe ps4? Vreau sa_l cumpar second.
Nu are online pass
Doar de ps+ e nevoie pentru online.
face cineva share la bf4 premium pe ps3? ma intereseaza in mod special dlc-ul second assault
fac share cu alte jocuri la schimb :*:*:* add PSN ID: negru-43
multumesc anticipat !
La sfatul unui user am început să cresc treptat sens de la 5 la 10 şi este mai ok, încă încerc să ma obişnuiesc, problema ar fi şi arma, de multe ori mi-sa întâmplat să trag de vreo 3-4 ori spre inamic şi să mor tot eu, întâmplarea face că am rămas fără muniţie şi am pus mâna pe un M16A4 cu toate upgrade-urile setată pe burst, am reuşit să dobor 5 într-o serie, ft. bună arma, cu Sniper-ul am ceva probleme dar voi exersa.
Only in BF4, am dat head shot unui pilot în elicopter în timp ce eram pasager în alt elicopter şi am totul înregistrat :)
hehe, tare !
cand naibi iese "dintele dragonului" ?!