Da cineva un gameplay cu Commander mode ? Sa vada si ochiu' meu, ca sunt cam noob la capitolul asta. :D
Printable View
Da cineva un gameplay cu Commander mode ? Sa vada si ochiu' meu, ca sunt cam noob la capitolul asta. :D
eu sunt curios daca va fi ca la Battlefield 3..sa ne dea jocul ca mai apoi sa scoata 6 DLC-uri..macar sa ni-l dea pe tot odata nu cu taraita..
Daca ti l-ar da tot odata, te-ai plictisi repede de el. Plus ca ei nu ar mai mulge nimic de la noi si nu cred ca le-ar conveni.
pai si cine va plati atat de mult..daca jocul o coste la lansare in jur de 250 de ron...sa mai dai bani si pe 5-6 DLC-uri fiecare inca 60 de lei mi se pare prea de tot......sau oi fi eu prea sarac
da..joc+Premium Pass(ce include toate DLCs) va fi undeva la 350 ron ptr PC si 450 ron ptr console..
Battlefield 4 alpha
Battlepack...interesanta alegere
Battlefield 4 - Lars Gustavsson Pre-E3 Interview
http://www.youtube.com/watch?v=5burXKb_TAI
DICE has shared the following image from one of the PC systems that will be powering it. As we can see, this PC setup will be taking advantage of two AMD cards in CrossFire mode, though we don’t know which AMD cards have been used. Still, it’s pretty obvious that DICE will demo BF4 yet again on the PC (at most probably a 4K resolution). Enjoy the image below and stay tuned for more!
Photo Album - Imgur mai multe poze pt mp aici, a se observa numele romanesti ale serverelor :)
Angry Sea Singleplayer Gameplay
http://youtu.be/IEZhbV9s1Ag
foarte fain ce am vazut in video. lupta purtata cu salupa imi da speranta ca si in partea de online o sa fie mai multa actiune pe apa ; in BF 3 barcile au fost aproape inutile
Holy ****! Multiplayerul....C4 la recon, less supression, 5 person squads, commander mode (am niste dubii la asta), massive distruction...need I say more? :D
si video:
http://youtu.be/3nJY7n8KaOY
deci reconul se face util again...in bf3 era in mare parte useless(cu exceptia rush ofc)
o sa fie absolut fantastic. commander mode este fenomenal, din ce am vazut in video. mi se pare ciudat cum merg toti frumusel impreuna, bine organizati. mai mult ca sigur, cand o sa ajunga jocul pe mainile jucatorilor din toata lumea, mare parte o sa fie haotic, fiecare alearga peste tot sa faca killuri ca sa fie cel mai tare, campeaza cu sniperul :)) tocmai asta o sa fie amuzant. abia astept. sigur nu o sa il joc pe Ps3/Xbox360 cu doar 32 de playeri
Pentru cine nu s-a prins inca: meciul multiplayer de la E3 a fost regizat. Da, era live, dar fiecare juca un rol. Nici nu seamana cu ce se intampla in realitate intr-un joc mp.
in legatura cu filmuletul de multiplayer: Battlefield 3.5 - sa fim seriosi, Titanfall si Destiny unload a big one on this. Tech demo impresionant dar nu prea in materie de singleplayer.
in materie de singleplayer e greu sa vina cu ceva nou si nemaivazut...totusi e un shooter militar..eu am incetat sa am pretentii...se inspira unii de altii,baga niste teroristi si aia e(misiunea aia cu barca parca am mai jucat-o prin mw3 iar faza cu portavionul prin black ops 2)...insa partea de MP e schimbata total..au plecat urechile la comunitate: au vrut player modified battlegrounds - iata ca avem...si in ce stil..sa darami ditai skyscraperu:drool: , au vrut sa revina la clasele din BC2 - s-a revenit; reconul primeste din nou C4-ul s.a.m.d. , au vrut mai mult de 2 factiuni - iata ca avem si chinezi acum(desi e inspiratie de la rivali),