Attachment 247744.
La asta ma refer, nu pot juca
Printable View
Attachment 247744.
La asta ma refer, nu pot juca
Tocmai, ala este un mod ce face parte din China Rising(daca nu ma insel).
Venind de pe calculaor sunt praf la jocu asta ceva setari/sfaturi ca de abia misc tinta daca vine din stanga ai pana mut tinta mor de 10 ori
Scade sensitivitatea la 5 şi pe măsură ce te obişnuieşti o creşti cu încă 5.
ok si aia de la motion senzor leaning sensitivity si freelok sens cat sa o pun?
Eu nu folosesc learning.
Parca e mai bine acuma dar tot se misca prea repede cand dau zoom si sare departr de jucator
iti cumperi un cronusmax si ai orice controller si mouse+tastatura pe x1
De asta ma sparg astia pe mine:))) ei joaca la tst si mouse :))
pana la urma 60$ +13$ transportul ar fi undeva in jur de 300 ron.daca esti fan shootere probabil trebuie sa ai asa ceva
mie nu mi se pare cheating
atunci aia cu volane de calitate in jocuri racing cum sunt? tu cu controllerul in f1 de abia scoti un timp decent si unul cu volan de 400$-2000$ si ceva skill bineinteles te face cu vreo 3-5 secunde pe tur
Tastatura si mouse-ul nu il fac invincibil.
Cei care folosesc mouse si tastatura la consola sufera de un complex si simt nevoia sa fie peste ceilalti jucatori, prin orice mijloace, sau pur si simplu nu pot sa joace cu un controller (foarte putini), cat despre cei care folosesc volan, e alta poveste, nu o fac pt a avea un avantaj fata de mine sau fata de tine, o fac pt ca e de 1000 de ori mai placut sa folosesti un volan intr un racing game, si isi permit :)
De fapt ... DiveClub, Grand Turismo, Project Cars ... etc . Jocurile astea chiar sunt recomandate sa le joci cu Volan :) este pana si volan Playstation, nu stiu daca si Xbox are asa ceva .. dar oricum :) ere recomandat pt o experienta deplina. Nu am vazut ca Sony sau Microsoft sa ofere mouse si tastatura pt consolele lor . si mie chiar mi se pare un cheating sa faci chestia asta.
masinuta de la inginer si avionasul de la lunetis :D
...si Chewbacca din Bad Company 2.
hhaha cipvas ! =))
la ce te-ai gandit tu
daca eu am bf4 pe cont cumparat de pe store si cumpar bf4 premium edition pot folosi doar codu premium si sa vand apoi bf4 standard?