Onslaught e chestie de o zi-doua, in timp ce Vietnamul te tine saptamani intregi.
am luat Vietnam..primele impresii...harti foarte faine, arme foarte clasice, muzica foarte buna, singurul minus nu joaca prea multa lume, din cate am remarcat pana acuma. Sunt foarte multumit de achizitie raportul intre pret/calitate si pret /cantitate ii sensibil ok.
Și eu am luat Vietnamul cam t�rziu (2-3 luni �n urma), �nsă de atunci stau călare pe el de c�te ori prind ocazia, foarte rar am mai intrat �n modul clasic de joc.
Păcat �nsă că nu sunt mai multe hărți disponibile, joc doar conquest de obicei și abuzez de Phu Bai și Operation Hastings, pe celelalte se face base rape �n 70% din partide și devine plictisitor.
Also, flametrowah FTW!
-
mie imi place sniper sau sa joc cu uzi sau cum se numeste M10 parca.
Dar cateodata joc si originalul, e mai multa actiune.
Vietnam dlc mi s-a parut demential.Pacat ca tre sa joc alte jocuri sa le termin si nu am mai jucat Vietnam de cand l-am terminat.EXCEPTIONAL DLC-ul.Merita fiecare MS point.Nu ca alte jocuri se stie care sunt ripp off in materie de pret la Dlc-uri.
ce rupere a fost asta seara pe PS3. aveam 10 romani intr-un meci de rush. Castigam in 10 minute. Mi-am reconfirmat ca e cel mai bun shooter. Still
Cosmin, chiar aveai dubii cas nu ar fi? Pana nu apare Bf3 nu il da jos nimeni. Pacat da campania SP nu ii cea mai reusita. Da la MP ruleaza
Cine joaca pe Origin sa imi lase si mie adresa sa ii pun la Friends.
Ty!
---------- Post added 15-07-2011 at 09:38 PM ----------
Isi lasa cineva Numele la origin Sa jucam?
M-a dat pe spate la faza cu elicopterul, cand a sarit din el si a aruncat C4 (primul video).![]()
S-a �nt�mplat și la mine recent, m-a dat afară dintr-un meci (de fapt a scos pe toată lumea) și mi-a resetat absolut tot, dar și-a revenit după c�teva killuri �n următoarea partidă.
Dap si la mine la fel. De fapt daca stau sa ma gandesc am mai patit asa ceva anul trecut in BC2, deci no worries![]()
Ma poate ajuta cineva cu o strategie/plan/informatie pentru Pin-ul: 4 kill-uri cu vehicolele intr-o runda? Este singura medalie care imi lipseste...
Bookmarks