Am descărcat şi eu acel beta, spune că are 15gb şi la descărcat ft. repede, în vreo 5 min.
Printable View
Am descărcat şi eu acel beta, spune că are 15gb şi la descărcat ft. repede, în vreo 5 min.
Sa speram ca merge in ziua cea mare, daca va merge vor fi multi playeri si asta este numai de bine :D , problema este ca se va lasa cu bocete dupa ce se termina BETA :)) .
Asa o sa se numeasca de-acum, "magaria lu' Dante"? :))
He just pulled a Dante.
Bai , intr-un fel tot reclama destiny este..eu unul daca-mi place beta , il cumpar, dar pe disc nu digital.
p.s. nu stiu de ce n-au dat la toata lumea free(momeala) , ca sa il cumpere lumea, noroc cu acest glitch ( aka magaria lu' Dante :evil: )
am descarcat si eu versiunea beta dar spune acolo ca pana se lanseaza jocul se asteapta sa imi incarc wallet-ul :), cum dau cancel la joc si cand sa ii dau ?(sper ca nu o sa fiu obligat sa il cumpar )
Cred ca am orbul Găinii , chiar nu gasesc tutorialul singurul tutorial e cel cum sa descarci versiunea beta , eu am facut preorder pe store-ul uk pentru ps4 si s-a descărcat beta automat
How to cancel the pre-order:
On your EU PSN account, navigate to the Settings tab.Go to PSNClick Account InformationClick WalletGo to Transaction HistoryClick next, then click on your*Destiny*pre-order and cancel it.
Eu am preorder de aproximativ 1 luna pe UK, am putut sa downloadez momentan 173 MB. Nu stiu ce 12 giga ati downloadat voi... :|
Doar cei care au preorder pt. varianta digitala(ps4) in Europa si UK au putut descarca 12 gigi. Anuleaza si mai încearcă o data, ar trebui sa iti mearga.
Cam asa ar trebui sa vezi
Attachment 227162
Am creat eu un grup acum. Puteti da join aici: Bungie : Group : Details : Console Games Romania
Perfect, am dat join.
De ce? Mai apare si pe alte platforme?
:evil:
Ouya ;)