La cat de c** joc eu nu merita. Pass.
Printable View
La cat de c** joc eu nu merita. Pass.
Mai c*r decât mine nu e nimeni
L-am cumparat eu astazi de pe UK store si a mers...downloadat plus verificat si am primit Tumbler Sparrow
Au dat drumul la DLC!
grrrr, asta era! Stiam ca vream sa-mi iau liber azi dar intrucat nu mi-am putut aduce aminte de ce, am renuntat.... Si? A dat careva drumu' la raid, sa vada cum e?
Baietzi, in seara asta propun sa bagam juma de ora pe VoG, poate pica si mie Vexul, iar restul pe DLC. Deal?
am vazut la tine alex k ai arma upgradata deja "JUJU",cum?:)
Ce strike e weekly nightfall?
Si care e ultimul level la weekly heroic strike acum?
Merci anticipat!
Destiny pe PS4 se poate juca 3rd person mode sau doar 1st person?
WOW, just WOW:
http://www.reddit.com/r/DestinyTheGa...pansion_to_do/
http://www.reddit.com/r/DestinyTheGa...playlists_for/
So the first expansion pack just dropped for Destiny and as a result it rendered the most important end game activities useless for non DLC owners.
Activities that shipped with the game no less!
1.) Weekly/Nightfall Strike is now exclusive to DLC owners.
There's no alternative for non DLC owners, they are simply locked out of getting coins/exotic loot this way.
Granted it rotates weekly but that there is no alternative for non DLC owners is a big **** up as you need those coins to get better gear.
It only gets worse once more DLC drops.
2.) Removed loot drops from strike playlist for non DLC owners
Pre DLC: Any difficulty dropped loot
Post DLC: Only DLC difficulty drops loot now
Prima chestie diseara cand ajung acasa, delete la nenorocirea asta de joc. In drumul spre casa voi dona 60 de dolari primului cersetor sa-mi mai spal propria rusine.
Ba astia sunt nebuni ?
#justmmostuff
Eu totusi cred ca este o greseala si se va repara. Nu au cum sa faca asa ceva.
Pe bazar cu el...păcat.
Un mare WTF?
Deci acum nu te mai poti juca ceea ce ai platit deja si ai jucat decat daca mai dai inca ceva bani? Ca daca nu, nu ai acces la ceva ce ai platit deja? Hm, asta suna 'murica freedom... si e foarte low.
Chillax, guise, e vorba doar de weekly-ul și nightfall-ul de săptămâna asta, care este ăla din Expansion. Faza cu no-drops la strike-uri still sucks, tho.
Pai no drops la strike...care mai e rolul jocului daca nu mai cade loot..?
Deci va rog sa va relaxati da ?
Dureaza doar o saptamana. Saptamana care vine poate aveti noroc.
Eu, unul, sunt relaxat pentru ca am DLCurile achitate. Dar moral este o mare magarie. Ca nu ar fi drops la strike-uri e una. Dar sa ai weekly si nightfall cu lacatzel e alta. Ce-i drept, pe vremea cand mai jucam Destiny am sesizat ca se inmultisera strange coins pe la dropuri din chest si engrame albastre. Deci ar mai fi totusi o sansa de farma coins. Dar lame faza in sine.
Ba astia sunt cu m**a? Si asa drop-urile erau de toata jena, aseara am facut grind la strike-uri 3 ore pentru 20 de engrame blue (ZERO legendary btw) si acum le scot de tot???