Nope, sunt pe android. Si tot pe android a mers, dar alt telefon. Ideea e ca ii dau sign in si nici macar nu ma intreaba de cont si parola, imi da direct chestia aia.
Printable View
Nope, sunt pe android. Si tot pe android a mers, dar alt telefon. Ideea e ca ii dau sign in si nici macar nu ma intreaba de cont si parola, imi da direct chestia aia.
depinde cu ce browser incerci.
Am creat 2 clanuri in interiorul grupului, unul pentru PlayStation si unul pentru Xbox. Pentru a intra in unul dintre ele sau chiar in amandoua apasati pe butonul Set as PlayStation Clan si/sau Set as Xbox Clan in functie de platformele detinute: Bungie : Clans : Console Games Romania : Forum | Bungie.net
Da , n-am fost atent, la mine a mers din prima aplicatia , ca si cea de bf4.
Cum sa ai acces la Destiny Beta pt. PS4 (necesita numai cont de PSN pe europa, nu este necesar un card de credit) :
How to download the Destiny Beta now | Playstation 4
La mine s-a downloadat intai un fisier de 180 Mb apoi jocul de approx 14 Gb, azi a mai aparut un patch v. 1.1
Daca faceti rost de mai multe key-uri pt PS4 poate sharati p-aici pe forum (se dau cate 3 la preorder din cate am inteles - cel putin asa este pt xbox one).
Cine se joaca beta astazi ?
Cate zile tine beta pentru PS4?
10 zile adica pana pe 27. Iar pe 22 e mentenanta (serverele vor fi offline)
Este perfect, pe 29 vine The last of us :)
Deci care faci fireteam in seara asta?
Gata, sunt live: Twitch
Enjoy! :)
PS: o sa fac upload si pe youtube mai pe aseara sau maine dimineata.
mai vin codurile alea sau nu ?
Pe la 7
Na ca s-a bulit PSN-ul. Nu-mi mai afiseaza nicio informatie despre jocuri, la What's New nu apare nimic, si cand intru in Library: "This service is currently undergoing maintenance".
OEE cum de poti intra deja in beta, incepe mai devreme pe US? Mie imi da eroare.
Treci pe XboxOne 😈
Dant3, mai repede pe WiiU :)) Sincer
OEE are beta press
sunt pe contul de UK si tot de acolo e down jocul. :P
---------- Post added 17-07-2014 at 17:42 ----------
hehe :%%
---------- Post added 17-07-2014 at 17:43 ----------
O sa fiu live toata perioada pe twitch si apoi va postez si inregistrarile.
Joaca cineva in seara asta pe old gen, PS3?
https://twitter.com/Bungie/status/489797592146907136
In curand o sa fie disponibile codurile. Intrebarea este daca o sa fie PSN-ul online sa le putem da redeem.