Nu le sterge, nu stii daca revin asupra lor, eu cred ca toate exoticele in timp vor putea fi upgradate.
Printable View
Nu le sterge, nu stii daca revin asupra lor, eu cred ca toate exoticele in timp vor putea fi upgradate.
Pe Destiny The Taken King Legendary Edition e doar dlc? Sau e jocu full + expansionu?
Ii bun atunci . Nu mai am rabdare pana maine , cand ma duc sa ridic consola.Nu am avut rabdare inca 2 zile pana aveau pe stoc varianta Limited Edition PS4 cu Destiny. :evil:
Varianta exista deja in magazinele MG, insa nu au voie sa o vanda. Eu zic sa nu te grabesti, nu o sa-ti para rau, consola arata superb.
Stiu , da nu o mai luam cu 2 jocuri. Atat am dat pe 1890 lei ps4 Destiny Legendary Edition + The Witcher 3. Ca eu eram hotarat pe Xbox , in prima faza.
Eu zic ca e foarte bine si asa.
Eu zic ca ai luat-o la super pret. Felicitari ca nu ai luat XO ci PS4
Exoticele din year 1 care nu trec în 2 zic sa le păstrați cine știe... In rest legendarele le-am șters pe toate inafara de câteva pentru pvp
Destiny: The Taken King Leaves Players Who Didn't Upgrade Behind
Quote:
“Is this even legal?” writes one player.
Quote:
“I didn’t buy the DLC for Elder Scrolls Online yet, and the total content that was taken away, or that I am locked out of as punishment is NOTHING,” writes another player.
Hăhăhăhă, ce mizerabili au ajuns Bungie =))
Sa nu mai zic de faptul ca au scos aproape tot ce vindea Eris, which is like... 50% of Dark Below =))
Mda, niste imputiti.
Farmați Zydron eye of gate Lord cu buff-ul de exotica de la Xur
Pe level maxim ?
Care este ultra din misiunea asta?
E cineva doritor sa incerce raid`ul in seara asta?
O. Parte din producție Attachment 256633Attachment 256634
Raidul live aici Twitch
Salut. Cineva 290+ light pt un raid? Suntem la primul Cp 5 oameni
Wow! Bungie... jos pălăria, abea acum ați scos un joc bun. Raidul este fantastic! Numai partea de intrare te ține antrenat ce sa mai zic de partea cu boșii
Eu nici nu am vrut sa ma uit sa vad cum e, vreau sa fiu surprins. Intre timp am facut peste 280 light, should be ready to go!
E greu raidul? L-ati terminat? Ce v-a dat?
Am trecut de abia de primul boss :))) m.am ales cu un Taken Ghost de 302 Defense