Deci pentru PS4 am nevoie de beta key sau e gratuit ca am ps plus ?
Printable View
Deci pentru PS4 am nevoie de beta key sau e gratuit ca am ps plus ?
Ai nevoie de beta key si de plus.
Inca un cod pt PS3, UK
L9NM-DMN7-B8KT
Am incercat sa dau join pe un prieten si imi zicea ca am nevoie de PS Plus, in conditiile in care sunt abonat...wth??
Din ce am jucat pana acum e pur si simplu superb:p
add excess_69 care jucati pe PS3
Inca o chestie:))Imi place culoarea led-ului la controllerul de PS4 cand esti in joc:x
Inca un cod de PS4. Uk
AMM9-RPN4-42GK
cine il ia sa zica...
Am vazut imagini si de pe PS3, si sunt socat cat de bine arata. Nu se compara cu PS4, dar pentru un hardware atat de vechi, e foarte ok. Ubisoft sa ia lectii de la Bungie.
Cod Beta PS4 EU: ENPN-CRNF-785G .
Cine il ia sa zica.
Am primit şi eu codurile, mie îmi dă o eroare când să finalizeze tranzacţia, mă gândesc că este de la faptul că am downloadat de pe store, am dat iar să downloadeze din lista şi văd dacă merge.
Rog cei care luati codurile sa lasati un Thanks la post sa ne dam seama ca e luat .
let me join the fun... UK/EU - PS4 - FHCK-NMNP-42E4 (cine il ia sa spuna)
Am dat redeeem pe contul unui prieten, acum îl descarc şi eu, repede cam 10mb pe sec, la mine dădea eroare.
L-am luat eu h0stile. Multumesc
I'm all in, inca doua beta codes PS4 - pentru US dar incercati si pe UK ca nu spune nimic in emailul pe care l-am primit pentru ce zona este, insa nu garantez ca merge pe zona 2 (va rog sa anuntati cei care le luati)
Fireteam Code for PS4: 5FH4-7PNL-DD9N
Fireteam Code for PS4: 2AR9-QENB-LQM3
*A PlayStation Plus account is needed to play online multiplayer on the PS4™
Have Fun !!!
Acum joc şi eu, super joc.
Dupa 2 ore pe PS3 nu pot sa spun decât atât, GOTY 2014, sa vina PS4 in septembrie
Campania single player (care merge cooperativ cu alti playeri) imi merge fara PS+
PS+ este necesar numai pt modul competitive multiplayer (deathmatch etc)
Voi incerca MP pe Xbox One daca tot o ard cu XBL gold