Uite din cauza asta nu o sa fac raid cu tine, pentru ca te pripesti. :) , Jk.
Printable View
O sa fie pe sistemul berserk, il ia valul si ucide tot fara sa-si dea seama :))
http://youtu.be/AJr_HZKO4Hc
Ce părere aveți despre exotic armor and weapons ? :)
Super HYPE!!!
" Patience and time " , are you serious ? Killzone 3 sniping , here i come :))))
Quote:
Nice little surprise this Labor Day weekend with Groupon (yep of all places) selling pre-orders of Destiny at 10% off. The upcoming title from Bungie will be released in less than two weeks on September 9th.
Bungie tot insista sa ne convinga ca raidurile nu sunt pentru toata lumea :)
Bungie : News
Macar vestea buna este ca :
"
Q: Seriously, how long will it take, I have a life.Luke: Because we store your progress in a given week, you don't need to clear the activity in one-go. Your group could simply make your way into the Vault and call it an evening, reconvene later in the week and pick up where you left off.
However, your progress for the week is reset each Tuesday at the Weekly Reset. "
Pentru cine vrea bundle pe alb,1699 lei pret final, la Media Galaxy in ziua lansarii. Imi pare rau ca mi-am luat-o acum 2-3 luni pe negru :D
LE: si link: https://www.facebook.com/events/1536328596585974/
Provincia ca de obicei, nu contează :(
Banuiesc ca va fi in orice magazin in ziua lansarii.
La prețul ala nu cred :(
Bun m-am hotart sa iau destiny si o sa aman fifa 15 pentru octombrie :) cel mai bun pret pe unde gasesc? De unde ati facut precomanda ?:)
Eu am facut precomanda la Digital Guardian Edition de pe US store, $90. In felul asta il primesc si day-one, si am si bonus goodies in el la un pret frumos :D
---------- Post added 31-08-2014 at 14:37 ----------
Dar am o intrebare, jocul e cross-region. nu? Daca-l iau de pe US, pot sa-l joc de pe contul de UK cu oameni de prin toata lumea? E prima oara cand cumpar ceva digital si de-aia intreb.
Si eu lafel , eventual o sa aiba o optiune ca la Diablo 3 , same region only ( When matchmaking , only search for games that match your region setting) care o poti dezactiva
Salut ,
Promotia este time exclusive si o sa fie valabila in toata reteaua de magazine Altex si Mg (inclusiv provincia ) . Durata 9-16 Sep pentru ambele culori alb si negru .
Singura promotia care va fi valabila doar in locatia unde se organizeaza evenimentul de lansare este 10% reducere la destiny pe toate formatele.
---------- Post added 31-08-2014 at 19:29 ----------
Salut
Nu stiu ce sa zic , in beta serverele au fost separate pe America si Europa .
Bungie : " During the beta I North America and Europe were split" . :(
Da și limited.
Din păcate Ps4 limited este deja vândut. Va fi doar Xbox one disponibil.
apropo stie cineva cum functioneaza sistemul de drop la Destiny? este random la tot? sau la anumiti mobi pica anumite arme/iteme? ca ma gandesc ca din cauza asta au facut si Raids pentru dropuri/iteme bune..
1 week to go https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw
---------- Post added 01-09-2014 at 22:01 ----------
L.E. are cineva vreo idee cand o sa fie on serverele in data de 9? o sa fie luni seara la ora 00:00? sau marti seara dupa 7?