Foarte interesanta chestia asta si destul de plauzibil acuma sunt si mai curios de story sa vad daca chiar sunt the darkness. Aaaand also lets stalk some fallen :)
Printable View
daca v-ati intrebat vreodata care-i faza cu melee speed pe iteme si daca s-ar staca. It's pretty self explanatory ce face dar cu cat reduce asta e intrebarea :P. Also tipu asta are o gramada de clipuri despre destiny si se pricepe inca de pe alfa or beyond have a look : https://www.youtube.com/watch?v=Eyy9lsvmJrc
Ce bulangiu e Cryptarch-ul.. Am facut level la el, asa ca mi-a dat un pachet Legendary, din care au iesit 3 Engrams albastre, care au continut 3 item-uri verzi....... :)
E hoţoman mare ăla.
Pff prima mea armură legendară a fost pentru Hunter. Eu sunt Titan.
Mare hot ăla...
eu dupa ce am facut rank 5 cu el am primit ca reward 2 engrame de head una legendara si altu rare ... pai ala fix legendary nu a fost :)) like usuall dar am gasit mai tarziu o engrama pentru main weapon si mi-a facut Scout rifle legendra just my luck :))
Un articol bine scris: You Shouldn't Give Up On Destiny Just Yet.
Am fost plecat intr-o mica vacanta si vad ca toata lumea si-a cam facut de cap :)) , numai exista persoane cu level mai mic? Apropiat de level 12 , sa pot completa povestea.
Nu ezitati sa imi dati add daca aveti level mic.
^ toma e level 10
Aici apare o alta mare problema a jocului, de ce sa nu joace oricine de orice level cu @Baciu care are lvl 12?
Pentru ca e pierdere de vreme pentru cel cu lvl 25.
Si nu ar trebui sa fie asa.
Nu e pierdere de timp, lotul cade în funcţie de level iar misiunile le faci repede, în două zile faci level maxim.
Eu am cam inceput sa ma plictisesc... aceleasi misiuni / zone /boss'es over and over... Level 23 and quitting soon, cel putin pana vine Bungie cu extra content.
Baciule joc eu cu tine doar daca nu ai de gand sa farmezi
pai fa lvl 26 cumva sa faci raiduri, dupa aia poti incerca si nightfall strikes
---------- Post added 17-09-2014 at 09:50 ----------
@baciu cred ca te am la friends daca nu da-mi add as veni sa te ajut am lvl 24 momentan dar e o oportunitate buna sa imi fac lvl la Sunsinger daca fac low lvl quests si pe langa aia tot cade loot bun
Bubli, the HIVE HAS AWAKEN!!!!!!!
Mi-a cazut azi si mie primul drop legendar. Partea funny e ca dropul este un... machine gun! Cred ca e cea mai proasta arma din joc (parere personala) :evil:
Am si eu un chest armor legendar, dar pt Titan (eu fiind warlock). Macar daca mi-ar pica si rare-uri pt alta clasa, decat sa dau discard as putea sa le păstrez pt alt personaj.....
Se pot transfera itemele ?! Daca n am distrus la iteme rare de mi a iesit pe nAs
Doar intre propriile personaje, pui items in vault-ul din Tower.
Armuri poti sa distrugi linistit, probabil 99% din ce ai sunt pt clasa actuala...