Eu nici n-am bagat in seama bounties alea de la queen, dar trebuie sa le fac si eu diseara. Cam in ce gen sunt? Seamana cu cele pentru vanguard?
Printable View
Eu nici n-am bagat in seama bounties alea de la queen, dar trebuie sa le fac si eu diseara. Cam in ce gen sunt? Seamana cu cele pentru vanguard?
Ai de exemplu 200 fallen headshots. Dupa ce ai completat bounty-ul, te duci sa il revendici si primesti experienta pentru Queen's Wrath, care te ajuta sa cresti level la ea(ca la vanguard) ca sa iei iteme gen embleme, arme, shaders etc, si o misiune very hard, pe care o gasesti atunci cand esti in orbita in stanga sus langa weekly strike. Dupa ce o faci, la sfarsit primesti iteme legendare.
Misiunile nu sunt foarte grele, insa e bine, mai ales pe venus, sa ai 2 prieteni cu tine....il terminati mai repede.
Rasko facem diseară weekly să pot să-mi iau și eu exotica?
Și pe drum facem și aia cu 200 de headshot-uri.
Facem ma, dupa aia intri cu mine in crucible ca te sparg.
Sa-mi explice si mie cineva o chestie, daca se poate... eu stau cu bannerul acela de Vanguard (nu prea fac PvP, deci no Crucible) pentru ca am inteles ca as primi extra puncte cu ei. Insa n-am observat ca se intampla asta, ba chiar multi vad ca stau cu New Monarchy sau alte nebunii. Sa inteleg ca daca pun banner de la o factiune, primesc in continuare acelasi numar de puncte pt. Vanguard dar primesc extra si pt. factiunea respectiva, sau cum? Thanks!
Pe scurt: iau o misiune care zice +100 Vanguard points. Daca am banner cu New Monarchy (asta e singurul care-mi vine in minte), de fapt voi lua +100 de puncte pt. New Monarchy, sau iau +100 pt. ei si +100 Vanguard points?
Doar pentru o factiune, New Monarchy in cazul tau.
Da, dar e cam nesimțire, pentru că dacă vrei să cumperi items-uri de la o facțiune tre' să ai Crucible marks, așa că sunt cam degeaba pentru PvE oriented players.
Merci Minimize... that sucks! Indeed, jocul ii cam uraste pe cei care vor PvE, Story, missions, exploring... Majoritatea item-urilor bune poarta marca "Crucible", which i don't like it so much. Si nu pt. ca nu ar fi bine gandit multiplayerul, sau prea dezechilibrat... ci in special datorita celor care joaca cu mouse-ul. Nu e fun deloc...
Cine joacă cu mouse? Eu nu am observat asa ceva.
Nu cred ca Destiny are functionaliatea asta. Inca.
Si eu m-am ars cu factiunile astea. Imi pusesem banner ca arata fain si am facut rank la FWC :|
Anyway, sunt adaptoare pentru mouse...era si un thread pe tema asta.
@Monky,
lumea nu joaca cu nici un mouse, daca cineva joaca bine in pvp nu inseamna automat ca joaca cu mouse-ul, n-ai vazut la Renegade ce scor a facut in video ala ce la postat de mp, unii sunt chiar buni cu controlerul la shootere.
Babulu, eu intru la 10. Nu lua bounties de la Queen aia pana nu ajung, sa le facem impreuna. Dupa fiecare bounty primim o misiune la finalul careia avem o legendara garantata. Zic sa nu le iei sa ne putem coordona, sa le facem toate pe rand si repede.
@Monky, nu ai nevoie de mouse pentru asa ceva. Cum zicea si Koba, uite la Renegade sau in rezultatele mele de mai jos. :)
Unul dintre screens este jucat de echipa CG, i-am distrus. :evil:
Mai sunt care joaca cu mouse-ul. Stiu eu pe cineva, foloseste adaptorul XIM4 pentru mouse si tastatura.
Stiu cel putin 3 insi (romani) care au... am vazut pe alte forumuri ca se lauda cu scorurile si dupa aceea spun ce mouse folosesc :)
Nici nu trebuie sa aiba jocul... merge mouse si tastatura cu adaptoare, iar Sony/Bungie nu cred ca vor (sau poate nu pot) sa faca ceva. Tin minte la UT cand detecta ca ai mouse, te baga automat in matchmaking doar cu playeri care aveau si ei mouse.
Eh nu joaca... stai linistit, ca sunt si usor de distins cei care joaca cu mouse, pentru ca fac miscari care sunt cam imposibil de realizat din gamepad. Iar Renegade n-ar avea scor atat de bun daca ar nimeri cu vreo 2 d-astia in echipa adversa :)
Pai tu oricum joci cu mouse... dar nu vrei sa recunosti :evil:
Din nou, in toate meciurile de crucible in care am jucat nu a parut sa dau de oameni cu mouse. Deci chiar daca sunt, dai rar de ei, nu mi se pare un motiv de a nu mai juca PvP.