Asta funcționează pe normal. Am impresia ca ei vorbesc de hard mode :)
Printable View
Asta funcționează pe normal. Am impresia ca ei vorbesc de hard mode :)
Pe normal, dar sunt 3 persoane in echipa care nu l-au mai terminat. E putina deruta, sper sa ne descurcam.
pai cum il folositi? persoana care tine reclicul nu pune scutul ca ceilalti sa traga freely in boss? noi ne asezam toti pe platforma din centru si 3 oameni trag in boss doi omoara harpies ca ca eliberam calea. din 4-5 teleporturi bossul e mort :) aseara am reusit sa-l facem in 2 ore, dar bine e doar a doua oara, sunt convins ca putem si mai repede. o sa incercam si pe hard spre sfarsitul saptamanii :-?
Ambele metode merg, dar numai una are stil :)
Sunt singurul care nu observa nicio diferenta in Iron Banner fata de pvp-ul obisnuit?
Da, merge si asa, poate e chiar mai simplu, dar am incercat asta prima data si noua nu ne-a reusit. O sa mai incercam saptamana asta poate :) Oricum super-ul de la relicva face damage mare si asa nici nu ai riscul sa teleporteze pe altii daca nu sari inapoi destul de repede.
---------- Post added 08-10-2014 at 13:49 ----------
Nu esti singurul. Nu vad nici o diferenta notabila. Suros-ul e la fel de bun :))
De cand cu suros-ul am si uitat sa folosesc machine gun-ul :D.
Diferenta notabila e insa ragequit-ul pe la jumatea meciului cand se vede clar ca se pierde,pt ca spre deosebire de modul normal,iron banner iti da un mare zero daca pierzi .
Gata, am reusit sa facem raid-ul si in noua componenta, membrii mai jos:
- OEE
- Rasko
- Bozy
- Greyhound
- Babulu
- Bodo
parerea mea ca este cel mai lame raid facut vreodata intr-un joc 2 bosi intr-un raid are you serious? ala nu e raid man e un dungeon dezamagitor
Level 4 player dominates in Iron banner, level advantage's my ass:|...nu mai inteleg nimic:-??
https://www.youtube.com/watch?v=IgCJjNjZl28
Am nimerit si eu un lvl 2 ieri in banner. Eu am simtit level advantage fiindca din 4 gloante de auto rifle a murit lejer. In schimb colegi de 27 ziceau ca au incasat-o de la el.
Mysterious are Destiny's ways
Cineva a uitat optiunea de "level advantages" pe false :)).
The mystery is finally solved! Trebuie sa omoram bossul fara sa se teleporteze pt al 5-lea chest:D
https://www.youtube.com/watch?v=4_rmnyQV5bg&feature=youtu.be
Xur inventory leak.
Am reusit aseara sa spawnam al 5-lea chest din Raid. Din pacate, ne-a dat doar ascendent materials. Daca mai reuseste cineva sa-l deschida si va da ceva diferit (legendare, exotice, gear de Raid) va rog sa scrieti aici.
A terminat cineva raidul pe hard ? Am observat ca o e echipa de 6 warlock ar face lucrurile mult mai usor :))