Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 32 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 541 to 560 of 626

Thread: Final Fantasy XIII

1. #541 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Sunt si eu la Chapter 11 in Grand Pulse si am cateva intrebari.
    1. Am upgradat la maxim arma Blazefire de la Lighting si imi apare acum o stea in dreptul ei. Cum pot sa transform arma mai departe? Tot de la upgrade? ca acolo nu mai am ce sa ii fac.
    2. Misiunile de la chapter 11 e bine sa le fac pe toate inainte sa continuu? Sau se poate continua doar cu cateva?
    3. De unde pot sa cumpar sau sa gasesc Librascope? (item-ul acela pentru scanat inamici)
    multam'

ps: tare joc
    1. Fiecare arma se poate upgrada pana la un nivel maxim (steluta). Pentru a trece mei departe iti trebuie un item care are rolul de catalist. Pentru a trece la transformarea 1 ai nevoie de Perovskite pe care daca nu ma insel il gasesti in Oerba intr-o comoara. Pentru a trece la transformarea 2 ai nevoie de Trapezohedron pe care nu stiu unde il gasesti, probabil o sa-l gasesti mai tarziu.
    2. Daca e vorba de misiunile din turn alea trebuie sa le faci pentru a avansa in joc. Restul inamicilor de la misiuni probabil sunt prea puternici pentru stadiul in care esti si nu o sa poti sa ii omori.
    3. Si eu sunt la capitolul 11 si inca nu am gasit acest item de cumparat. Poate mai tarziu.

2. #542 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    prea tare lol
    Attached Images Attached Images 20100310.jpg

3. #543 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Nice.
    Eu am inceput sa grindez iar..Vreau sa fac level 4 la abilitatile pe care sunt axate personajele si abia apoi sa ma lupt cu Barthandelus Reloaded pentru ca nu am nicio sansa sa-l bat acum.
    2s1wyrm.jpg

Super cosplay-ul!

4. #544 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Ce mai face Photoshop-ul asta.
    Attached Images Attached Images vanille.jpg

5. #545 SP
    Aaaa..ce m-am speriat
    Unde pot gasi Fortisol si Aegisol ?

6. #546 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chiar vroiam sa va intreb... s-a auzit ceva de un DLC/addon ceva pt. FF XIII ?

7. #547 SP
    Eu nu am auzit nimic.Oricum..eu vreau un DLC cu vocile in japoneza si atat!
    In sfarsit..l-am batut si pe bossul de la capitolul 11 din prima incercare Acum am Level 4 la toate caracterele si mai am 500.000CP pentru level 5 . (Huuhhh...don't ask..am farmat o gramada)

Am inteles ca de aici incepe greul,cu ce party imi sugerati sa joc ?

Thanks!

8. #548 SP
    Member justamodel's Avatar
    Sunt capitolul 9 am toate armele la lvl 25, acum upgradez ceva inele.. Mai are rost sa farmez? Sau o sa fie locuri bune de farmat mai incolo?

9. #549 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    capitolul 11 este locul perfect de farming.

10. #550 SP
    L-am terminat si eu ieri.Ce sa mai..un joc FENOMENAL!

11. #551 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    L-am terminat si eu ieri.Ce sa mai..un joc FENOMENAL!
    sa inteleg ca chapter 12 si 13 sunt mai scurte?
    parca ieri erai al 11.
    nu de alta daa sa imi mai fac si eu curaj ca sunt tot la 11 la partea de farmat si incepe sa ma ia cu sudori

12. #552 SP
    Da..sunt putin mai scurte imo,dar am si farmat ca nebunu' la capitolul 11..si mi-a venit foarte usor sa avansez.

13. #553 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Cel mai eficient loc de farmat e undeva inainte de final boss din ch13, wladislaus-64k cu growth egg in ~90sec.

14. #554 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    L-am inceput si eu ieri. Camera ma enerveaza putin, dar overall este un joc excelent. Cinematics-urile sunt din alta lume...nu ai ce sa le faci la japonezi, in domeniul asta.

15. #555 SP
    Am ajuns la misiunea 33 daca nu ma insel.Voi pe langa Varcolaci,ati mai intalnit si alte nume?Precum Strigoi ?
    M-am stricat de ras aseara.

16. #556 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

17. #557 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Eu iti recomand sa termini povestea, iar daca vrei sa mai faci misiuni o sa poti sa faci dupa. Oricum din misiuni multe din ele nu poti sa te apropii fara sa faci upgrade la Crystarium.

---------- Post added 13-04-2010 at 07:02 AM ----------

Am terminat si eu povestea in 52 ore si 40 min azi dimineata pe la 02.30. Un joc de la mama lui cu un final pe cinste.

18. #558 SP
    Member gabytzu16's Avatar

19. #559 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

20. #560 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Este si normal, doar PS3 nu se modeaza si nu ai incotro, trebuie sa cumperi jocul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 32 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 ... LastLast