Pe console nu-i o problema cu optimizarea, in sensul ca avem 60 fps constant. Este o problema cu... vizualul, parca ma asteptam la altceva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Pe console nu-i o problema cu optimizarea, in sensul ca avem 60 fps constant. Este o problema cu... vizualul, parca ma asteptam la altceva.
Si am zis ca nu mai iau jocuri day one............asta cred ca a fost ultimul
Asta-i primil meu day one... cred :)
Nu înțeleg ce așteptări aveați, jocul este limitat de PS4, Xbox, ce ați fi vrut să aveți în grafică?
Am si eu o intrebare: voi va jucati Cyberpunk 2077 doar pentru grafica? Pentru ca numai despre asta vad discutandu-se. Mie mi se pare a fi fix ce asteptam de la el (cu tons of story twists and plots), si nu vreau sa-l grabesc. Plus ca deja am incercat reluarea la o misiune, si am terminat-o in 4 feluri complet diferite... chestii care cu siguranta vor schimba complet jocul pe mai departe. Nu dau spoilers, asa ca aveti grija pe cine alegeti sa killariti... ;)
Nu, eu nu sunt genul care sa joc DOAR pentru grafica, dar cand vad umbre patratoase and stuff, parca ma zgarie pe ochi.
Pe PS5.
Uite si despre ce vorbesc: https://ibb.co/3FVfx0R
Tocmai de-asta am renuntat la PC gaming - sa nu imi pierd mintile si timpul schimband fiecare setare din joc si uitandu-ma pe fps counter sa vad daca am mai castigat ceva la performanta pe tot parcursul jocului. Acum sinceri sa fim, cine naiba are pretentii de 60 FPS si echivalentul detaliilor Very High - Ultra de pe PC pe o consola care costa cat un gpu mid range care oricum ar duce jocul asta in detalii mid-high pe 1080p sau 2k tops.
Hmm, poate pe PS5 se vede mai prost decat pe PS4 Pro atunci, no ideea. Eu n-am observat asa ceva. Bine, sunt atat de multe chestii in jocul asta, incat sa fiu sincer, numai la vreo umbra aiurea nu am fost atent. Momentan cochetez cu ideea de a-l reincepe ca si corporate guy, pentru ca street kid parca e un pic prea... clasic. :D
Eu zic ca de data asta n-au mai facut compromisuri gen "downgrade" pt a multumi posesorii de console old gen (me included) . Atata pot acelea asa ca au ales sa mearga cu nextgen-ul inainte PC/PS5/SX . Im ok . Pana la patch-ul magic pt PS5/SX, stati prin zona !
@dtancu pune-ne si noua cateva ingame screenshots pls, sa vedem ce pierdem ! ...si cu fetele personajelor pls ! :D
Cei care joaca pe PS4 Pro sau PS5 - unde aveti optiunea de a alege intre Resolution si Performance? Eu nu o gasesc in setari...
Also, s-a pus default pe HDR Off si l-am activat eu manual :|
Cat are jocul ca marime local? La mine are 64GB sau ceva de genu si nu mi-a aparut ca a facut vreun update. Imi apare ca este v 1.0.
Doar Series X are toggle de Performance/Resolution momentan. PS vine doar cu performance.
Pfoai ce mizerie :wall:
La razvan a instalat mai putin... a vazut ca nu are spatiu. Versiunea low-res, desigur. :evil:
Macar de-ar fi asta, dar mai am disponibil ~200GB dupa install.
Nu inteleg de ce nu ia update la instalat...