Ho bre, mai tb sa luati tortele sii furcile si sunteti set to go.
Da, nu il joc pe PS4, sunt pe mustard race, dar sunt mai ingaduitor cu CDPR. Nu sunt scummy ca altii. Si sunt mai consumer friendly.
Nu cred ca e vb de bani sau sa dea teapa. Ambitii prea mari (old gen e depasit, si cred ca platforma principala a fost PC nu invers), prea multe platforme deodata (Rockstar nu e prost cand lanseaza separat), hyoe prea mare si presiune prea mare (oricum ar fi facut nu era bine), time management prost (undeva acum 1 an si ceva s-au prins ca nu prind termenul, si au intrat in crunchj), schimbare de generatii pe console, pun pariu ca presiune investori/actionari, plus Sony si Microsoft sa lanseze acum. Ideea e ca s-au intins prea mult si s-au ars. Si nu au invatat din experienta Witcher 3 (care la fel a fost cu probleme).
Eu unul stiam de treaba cu lipsa codurilor de review ptr ps4 si xbox (unii revieweri au precizat). Am si scris aici. Dar average consumer nu se uita la recenzii. Au luat si au vazut ca sughita.
Ori amanau din nou, cu cel putin 6 lunii, cu toata vociferarea si bad Pr de rigoare (da se poate CDPR, suntem dezamagiti si ziua noastra a fost stricata), ori lansau in etape (PC acum, console la anul, sau old, pc si next), ori mai taiau din ambitiile grafice si lansau pe old gen (si sarea lumea in sus ca e ps3), ori se axau pe next gen (si sarea lumea in sus ca de ce nu lanseaza si pe old gen). Cum am zis au vrut prea mult si s-au ales cu ce avem acum.
Edit: bre JohnnyUSA, "embargoul" metacritic ptr user score nu e incepand cu Cyberpunk. Nu ati fost pe aici cu TLOU 2 si review bombs? Cam dupa aia au pus block ptr primele 2 zile. A inceput cu Tsushima (lansare mai mare, nu stiu daca si primul joc). Esti al doilea care se prinde acum si o da pe conspiratii.
Edit 2: iata ca a aparut. testez mai incolo.
https://youtu.be/pC25ambD8vs