e excelent personaju din gow ..daca ai cat de cat o idee despre joc iti dai seama cine e ..si un CG scris frumos sub el gen un piedestal...merge
Printable View
e excelent personaju din gow ..daca ai cat de cat o idee despre joc iti dai seama cine e ..si un CG scris frumos sub el gen un piedestal...merge
Err... imi permiteti sa sugerez sa colaboram cu baietii astia ? :) Par ca stiu ce fac, si vad ca au mai colaborat si cu alte situri.
Doar o sugestie.
Si de ce sa facem tricouri personalizate pentru fiecare ? Nu suna prea bine asa. Mai bine un model prestabilit, asa cum e normal, care sa placa la toata lumea ( asta insemnand sa aiba legatura cu gamingul, bineinteles :D ).
Momentan partea cu tricouri e in pauza... Noi peste o luna s-ar putea sa nu mai fim dar vrem tricouri cu CG... ;)
Ok . Corect asa , dar gandeste-te Monky , tricourile ar putea salva CG . Pentru 100 de lei un tricou , cu cost de productie de 40-50 de lei , ar fi benefic si pentru user si pentru forum .
Hehe... probabil ca daca le-am pune la licitatie ar sari lumea pe el... cu 10 RON. Arunca o privire pe licitatii si-o sa vezi jocuri si console care s-au dat cu 10-20 RON... N-are lumea bani, e criza (desi pe threadul de "Ce ne-am cumparat azi" curge lapte si miere)...
eu nu le am de Azi...le am de mai mult dar acum le-am pus. so..pana la urma..daca le-am pune la licitatie. cei care si-ar dori ar cumpara. si daca pui vreo 10 si la 2-3 tricouri se liciteaza peste cu 10-20 ron mai pui 2-3 tricouri la bataie si iesi in castig