Mda, treaba e ca deja am dat preorder la ele, dar bănuiesc că oricât as fi dat pe transport sa-mi vina acasa pachetele, dau la noi pe expansion. La o adica pot sa-l donez cuiva de pe aici :))
Ai idee cam cat o sa coste boxed edition-ul asta la noi?
Printable View
Sunt putin dezamagit de cei de la Project Red pt. c-au ales sa NU scoata expansion-ul fizic si pt. XO (doar PC si PS4). No eu acum ca sa-l cumpar trebuie sa platesc ~ 130 de lei (fata de cei ~ 80 pt. fizic)+ transport pentru pachetele de carti.
...o tiganie.
Cum tiganie o fost si faza cu pachetele de carti pt. PS4 (limited edition). XO a primit, PS4 n-a primit.
---------- Post added 11-09-2015 at 09:03 ----------
...am primit codul, am cumparat cartile, total 18.44 euro :)
Vad ca a aparut deja pe altex expansionul fizic + cartile gwent, din pacate doar ps4 is pc :(
The Witcher 3 - Wild Hunt Hearts of Stone Expansion Pack PS4 | ALTEX
Pret bun zic eu, preordered.
Poc, precomanda.:banana:
Stie cineva daca voi putea folosi codul respectiv daca am luat jocul original de pe us store?
Nu cred. Codurile jocurilor de la noi din magazine sunt numai pt EU. Va trebui sa iti iei tot digital de pe US Store. Daca aveai jocul fizic, cumparat de la noi, puteai sa bagi codul pe un cont de EU si iti mergea sa joci expansionul si pe US.
Imi trebuie cartile. Eventual vand cuiva codul. Care nu are nevoie de carti.
Pai cumpara tu expansionul, ia cartile si vinde condul cu 40 sau 50 de lei. Nu-i mai simplu asa? Eu asa as face :) dar deja setul meu de gwent (COMPLET, btw) ii pe drum :P
Exact acelasi lucru l-a spus si el.
Si cum adica complet, celui de la altex ii lipsesc carti?
Ronan, de unde ti-ai luat cartile de Gwent? Pune si tu un link sau da-mi PM.
Pentru cei care stau in RO si deja si-au dat preorder la expansion digital si vor pachetele - iesiti mai scump daca luati DOAR pachetele de la ei de pe site decat daca ati lua cu tot cu expansion de la noi.
Da, am citit eu in graba, scuze :)
Pai normal ca-i lipsesc, primesti doar Monsters si Scoia'tael (si nici alea nu stiu daca-s complete...ca de ex. la limited edition...lipseau parca 4). Probabil ca celelalte doua le primesti la urmatorul expansion. Eu mi-am cumparat season pass-ul (ce contine ambele expansion-uri).
...ii un adevarat taraboi, asta-i adevarul. Eu le-am luat de aici: https://www.witcherstore.com/mobile/gwent (am bagat acel cod pe care l-am primit dupa ce-am trimis dovada cum ca am cumparat season pass-ul...dupa care am primit un email de confirmare si am fost redirectionat catre un alt site (J!NX, toata lumea stie de el) unde am finalizat comanda. Cu totul m-a costat 18 euro....mai multe nu stiu. Dupa ce le primesc (undeva prin luna noiembrie)...vedem cum sta treaba.Quote:
"The Limited Edition Gwent Set is only available to those who have purchased the The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass"
Oricum, mai devreme sau mai tarziu, apare setul complet :) pe care-l veti putea cumpara separat, linistiti-va :buddies:
Asta-i unu din clipuri...in care-s prezentate pachetele primite cu limited edition:
https://youtu.be/yH1wWEDIr8w
...dupa cum vedeti...nu-s toate, tipul chiar a cumaprat mai multe.
de pe facebook:
Quote:
Ma lamureste cineva care e scopul precomenzilor? Pentru ca vad, boom preorder, poc preordered, instant preorder, aici si pe toate celelalte thread uri. Scopul intial atunci cand a aparut ideea de precomanda era modalitatea total inocenta a celor care se ocupau cu vanzarea jocurilor sa ofere siguranta ca clientul il va gasi in magazin la lansare. Se termina stocul pe zeci de site-uri? ma indoiesc. Ca pe vremuri daca nu-l aveai rezervat in magazin o su...ai,ca nu aveai unde sa-l comanzi pana primeau ei.Plus varianta digitala pt cei care prefera (nepotivita in acest caz particular datorita cartilor,e adevarat)
Din punctul meu de vedere ne-o facem cu mana noastra, da-le banii inainte si apoi te miri de ce are dlc pe disc? Vai dar de ce l-au scos in halul asta cu atatea bug uri, nu-i nimic, poftim ia de aici un update de 5 gb de am mai mult update uri pe hard decat jocuri.
Nu mai zic de exclusivitatile la fiecare magazin/site in parte. Unul imi da o arma, altul o armura, altul pleaca de la level 10 online, 1milion in moneda jocului, altul bikini. Ce ar trebui sa fac, sa cumpar de la toti? Si stiu ca am luat-o prin aratura dar e frustrant. Le reamintesc celor mai tineri ca demult cand iti placea un joc si il precomandai primeai cadou o figurina poate, un poster, ceva intesant. De ce nu, poate il determinai pe developer sa gandeasca in perspectiva si in cazul acestui joc primeai chiar acest set de carti la precomanda... Din pacate le-am schimbat mentalitatea.
E valid ce spui tu, tocmai de-aia, eu cel putin, fac precomanda la jocurile unde am incredere totala in developer, cum ar fi in cazul de fata. Nu o sa ma vezi niciodată facand preorder la call of duty, dar la tot ce tine de witcher? Bring it on!
---------- Post added 12-09-2015 at 11:05 ----------
Iar precomanda o fac ca sa ma asigur ca joc jocul in secunda in care apare si nu peste două săptămâni.
Pai chiar sunt imun. Am terminat jocul cu buguri, asa cum era initial, si nu mi-a afectat experienta, eu fiind die-hard witcher fan. Nu zic ca era ok, dar pentru mine nu era un deal-breaker. Si uite cum e acum jocul, ca e intr-o stare mai nasoală decat era la inceput. Sa inteleg ca nici pana acum nu ar fi trebuit sa-l cumpăr?
Ba din contra, eu daca eram die-hard witcher fan cumparam vreo 10 bucati si nici nu le scoteam din tipla!
Ahahahahaha.