Assassin's Creed 4 Black Flag Buccaneer Edition PS3 | ALTEX
a dat cineva precomanda?
pare destul de interesant pachetul...
Figurina va fi uriasa...cea de la ac3 avea 25 cm fara steag si mi se parea mare..asta va avea 45 cm desi in mare parte va fi catargul.
Ma impinge pacatul sa dau o comanda...chiar imi place figurina. Cu toate ca mai avem de asteptat... Se mai baga cineva?![]()
sincer.. eu vreau sa cumpar The Black Chest Edition , dar nu stiu daca o sa fie disponibila pe la Altex sau Gameshop..
Asa e, mai bine faci precomanda pe gameshop.La altex daca nu-i suni tu pe ei la timp, uita de tine.
aka o sa il cumpăraţi indiferent de ce va ofera ubisoft, nu va mai umflaţi in pene si lăsaţi ipocrizia, va plângeţi ca seria asta a ajuns rau, simplu, nu mai cumperi si vor renunţa ( pt mine call of duty si fifa nu mai exista )
COD si AC numai sunt ce au fost in 2007-2010... dar cand n-ai alternative(Battlefield e prea realist si personal prefer ceva simplu) nu ai ce face.
Am facut acum precomanda pe altex. Sa speram ca se tin de cuvant si nu raman cu ochii in soare. Figurina mi se pare superba...la fel si cutia...sper sa nu fie doar o iluzie.![]()
Bookmarks