Assassin's Creed 4 ships 10 million, Rocksmith 2014 hits a low note | Joystiq - nu e rau deloc, cu 10 milioane de unitati vandute. Si sunt sigur ca cifra va mai creste, mai ales dupa noul "expansion"...
Printable View
Assassin's Creed 4 ships 10 million, Rocksmith 2014 hits a low note | Joystiq - nu e rau deloc, cu 10 milioane de unitati vandute. Si sunt sigur ca cifra va mai creste, mai ales dupa noul "expansion"...
shipped =/= sold cred :-?
Weekend-ul acesta e x2 exp-ul . Profitati de el cei care doriti sa faceti platina .
Nu-i asa mare grind pentru XP, dar e bine venit :)
Nu e grind decat daca nu uiti ca e trofeu care te pune sa cumperi toate abilitatile. Eu uitasem si dadeam banii pe costume :))
Am ajuns la 50% (mai am vreo 3 sequence-uri din story) si simt nevoia sa iau o pauza, de la Brotherhood nu m-am mai plictisit asa intr-un AC. Bataliile navale sunt super la inceput, dar dupa 10-15 ore devin prea repetitive, story-ul principal e ok, nimic super interesant, iar misiunile sunt destul de enervante (tailing mission dupa tailing mission...). De asemenea jocul pare foarte ne-natural, din cauza "template-ului Ubisoft" pentru jocurile open-world. E bun, dar as fi preferat sa se termine dupa vreo 15 ore.
Ai stat prea mult pe mare :) Daca jucai mai puține misiuni/batalii navale era altceva. D.p.m.d.v e al doilea din serie, dupa AC2
Cum naiba bati brig-urile alea pe la inceput cand trebuie sa iti iei metal? :) Cred ca am incercat de 10 ori si m-au facut praf si din ce am vazut nici upgrades nu pot face fara materialul de mai sus.
Cu strategie ram , duck cand trag si cand prinzi momentul fire baby :D Sa vezi cand te bati cu 2 man of wars lvl 49+ , 2 frigates lvl 38 , 2 brigs si mai vin si hunters dupa tine :D Si apoi dupa ce castigi , esti king of the sea hehe :)
ieri mi-a dat un coleg inprumut jocu ca sa-l incerc, si ce pot sa spun am jucat 3 ore nu am facut mare lucru ca mai mult m-am plimbat in oras which is nice. Jocu arata bine nu prea imi place momentan personaju asta nou dar sunt sigur ca va fi mai interesant pe parcurs. In schimb fata de celelalte AC-uri mare lucru nu este aceleasi stiluri de misiuni ca intotdeauna, dar noroc cu peisajele din joc. O sa-l joc pana marti dupa aia schimb pe Destiniy ca nu o sa am timp (cred) sa-l termin pana atunci.
Jocul e clar pentru cei pasionati de pirati,istorie,aventura combinata cu actiune,si,desigur,de seria Pirates of Caribbean. Vanezi pe apa si pe uscat,te lupti cu englezii si spaniolii pentru cat mai multe lucruri,s.a.m.d. Imbunatatesti corabia,iti imbunatatesti abilitatile,iti cumperi lucruri,vinzi lucruri pentru altele,s.a.m.d. O adevarata epoca a piratilor intre anii 1700-1800.Pentru mine,cel putin,jocul asta prezinta mare interes si-l joc cu placere de fiecare data cand imi vine cheful.Am terminat deja de cateva saptamani bune "istoricul" si acum caut sa-l completez pana la platina. Poate ca-i cel mai indragit joc din serie pana acum pentru mine. Parerile sunt impartite.Eu sunt PRO :evil:=D>
Personal mi s-a parut cel mai bun din serie dupa al 2-lea. Nu m-am plictisit nici un moment , ai o gramada de chestii de facut, iar povestea desi nu a fost nimic iesit din comun mie mi-a chiar placut mai ales finalul :(
Ce e cu dlc-ul ala trantit cu Aveline? Si dc nu l-au inclus in Season Pass?
Sunt un mare fan al seriei și totuși Black Flag este insuportabil pentru mine. Pur și simplu nu am chef și timp ca să fac upgrade-uri navei. Sunt pe cale sa abandonez jocul ăsta și repet e vorba de timp, ai nevoie de enorm de multe resurse și bani ca sa faci față pe mare. Aveți vreun sfat?
Da, am eu un sfat. Lasa-te de el pt ca ai dreptate. Nu numai atat dar pt anumite upgradeuri trebuie sa faci diving missions care sunt extrem de nasoale ca si control si oricum le faci degeaba. Nici povestea nu iti recomand sa o duci la capat pt ca am facut-o eu si m-a enervat la culme.. 80% din misiuni sunt tailing missions din alea care te scot din joc daca te distantezi prea tare, iar povestea propiu-zisa e super monotona.
Edit: daca ai posibilitatea, mai bine joci Unity. Daca esti fan Ac o sa iti placa, pt ca e mai pur ca si concept. S-au descotorosit de brotherhood, nave, hookblade si majoritatea aditiilor nefericite si s-au axat pe stealth.
L-am comandat şi eu aseară de la Altex. Sper să-mi ajungă mâine să văd ce-i de capul lui.
Il mai joaca cineva pe PS3/X360 ?
Daca da si va intereseaza un DLC gratuit, PM me.
Am incercat sa folosesc un cod pe care l-am primit la achizitia figurinei si se pare ca este valabil doar pentru PC/X360/PS3/WiiU si nu si pt Xbox One/PS4.
Codul ofera Connor Kenway's Sails, Haytham Outfit si Kenway's Unique Dual Swords.
LE: s-a dat lui mafiozzoxp :)
Ciudat, ar fi trebuit sa mearga... eu aveam season pass pe PS3, si s-a transferat si pe PS4.
si la mine la fel. singurul netransferat este Freedom Cry-ul (add-on-ul, nu variant stand alone). si cred ca nici misiunea cu Aveline (nu mai stiu sigur daca nu cumva era doar pe ps3).
in alta ordine de idei eu il jucasem pe ps3, si acum am avut chef sa-l incep si pe 4. wow, ce prost este optimizat. si eu ma plangeam de Unity. sheesh!