Salutare! Vreau sa iau un Diablo 3 second-hand. La ce tre' sa fiu atent cand il cumpar ca nu cumva sa iau teapa (cod, cod online etc) ? Multumesc
Salutare! Vreau sa iau un Diablo 3 second-hand. La ce tre' sa fiu atent cand il cumpar ca nu cumva sa iau teapa (cod, cod online etc) ? Multumesc
Salutare, am jocul Diablo 3 pe PS4 si doresc sa stiu cum pot sa activez "Mercy Wings" ?
Din informatiile care le-am gasit eu pe net(google) ma trimit sa ma conectez la Battle.net si apoi o sa pot sa activez optiune ptr wings, ceea ce nu s-a intamplat. Alte forumuri spun ca cei cu PS4 nu pot sa beneficeze de optiunea cu wings, care este pana la urma varianta corecta ?
Multumesc anticipat.
Salut,
Am si eu o intrebare. Am cumparat ieri Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition - EFIGS (Full Game) de pe Store, promotie la 107 Ron, si mi s-au instalat 2 versiuni de Diablo 3 - una in engleza de vreo 40+ Gb si o versiune in Poloneza cred, sau ceva de genul. Daca salvez si rulez jocul pe oricare din versiuni imi iau de unde raman.
Aveti idee de ce? Si ce reprezinta versiunea cealalta?
Multumesc anticipat.
---------- Post added 27-04-2016 at 13:58 ----------
Eu am conectat jocul la Battle.net si dupa conectare, am putut sa activez Mercy Wings. Te-ai uitat sa vezi de unde se activeaza?
Expansion în toată regula.Q: What will we get as part of the Rise of the Necromancer pack?
A: In addition to unlocking the Necromancer as a playable character, players will also receive an in-game pet, two additional character slots, two additional stash tabs (on PC), a portrait frame, pennant, banner, and banner sigil.
Am o intrebare pentru veteranii jocului![]()
Dupa ce l-am omorat pe Jondar in Questul cu Skeleton King Act I, apare un dialog in care templarul zice "if we find the secret tomes of my order, they are mine" ceva de genul. Exista aceasta misiune? Daca da unde o gasesc.
salutare
Daca e cineva care vrea sa joace un co-op pe XBOX as fi fericit sa incepem unu impreuna.
Va rog seriozitate
stima
Foarte mare diferenta intre Diablo 3 pe PS3 si pe PS4. Daca te uiti pe youtube zici ca sunt la fel. Dar e mult imbunatatita experienta pe ps4. Si nu ma refer neaparat vizual, care e si aia mare. Venind dupa zeci de ore jucate pe ps3 nu imi venea sa cred cat de repede se incarca, cat de repede se face tranzitia intre harti, cat de repede te intorci in oras... si ca nu mai este deloc screen tearing si frame drops.
Singura șansă pe care comunitatea din Diablo 3 o va dezvolta este noua serie Netflix pe Diablo. Prefer cu siguranță Path of Exile
Cum mama dracului poti face trofeul pe ps4 in care trebuie sa distrugi 50 de obiecte. E extraordinar de greu. M-am uitat la tutoriale pe youtube, am cautat pe net diverse explicatii...nu reusesc nicicum. Blesteme !!!!!!!!!
Nu e așa de greu. Depinde cu ce caracter joci. Încearcă si cu alte caractere cu damage de la distanță și pe suprafețe mari.
Trimis de pe al meu SM-J730F folosind Tapatalk
Bookmarks