Exista vreo clasa warrior combinat cu mage? :-S
Printable View
Exista vreo clasa warrior combinat cu mage? :-S
Oare de ce nu l-au numit Paladin?
Crusader suna mai bine B-)
Pana la urma se merita jocul? Ca nam jucat nici o serie de diablo , si ma gandeam sal iau pana apare gta5 .
LIVE:
ReNeGaDe124 @ Twitch.TV
De s-ar plati sarcasmul ne-am imbogati multi... Crede-ma ca nu pari mai important facand asta.
#pancu , jocul este placut daca iti place genul action-rpg si pot spune ca l-au portat foarte ok pe console. Iti recomand sa cauti review-uri pe youtube sau uita-te la gameplay-uri pe Twitch.tv. Daca vei urmari ceva timp iti vei da seama de stilul de joc. Eu as lua intai gta5 si diablo 3 dupa, daca as avea bani mai multi doar. :)
Lasa ca esti tu important acum, sa dai la drept, se cauta avocati pt. agramaĊ£i
ON http://www.youtube.com/watch?v=PzV6u...e_gdata_player
Au innebunit cei de la Sony si au inceput sa ne bage in seama? Am cumparat azi jocul, varianta PS3, de la Media Galaxy. Coperta este in limba romana, fiind primul joc la care vad asa ceva. O sa-i fac poze mai pe seara daca vreti sa vedeti.
Ne baga in seama cei de la Blizzard... Daca ne baga Sony in seama poate ne facea Store:D:D
Si varianta PC de acum un an are coperta in romana.
Majoritatea jocurilor blizzard au carcasa si manual in limba romana :)
Yup, e de la Blizz. Nu mai stiti ca se facea reclama si la TV? A fost foarte mediatizat la noi.
Deci iau varianta de Xbox 360... mkay: Face-Off: Diablo 3 • Face offs • Eurogamer.net :)
Ce parere aveti? Sunt sanse sa apara un price drop in viitoarul apropiat? Nu stiu daca sa-l iau acuma si DLC-ul cand iese, sau sa le iau impreuna, apropae sigur DLC-ul va fii inclus intr-o versiune GOTY sau Ultimate.
O sa scada pretul cat de curand... Si eu astept acelasi lucru (mai ales ca deja il am Collector Edition pe PC). Probabil pana la sfarsitul anului va fi la maxim jumatate de pret.