sa inceapa distractia
Da ... daor un mic update ... diseara cica la ora 7uk time .... va fii cel oficial ...acum nu a schimbat nimic in meniu
in game in game, asta e clar, dar ce treba are cu companion-ul? nu pot deschide si forma o echipa de pe mobile?
Deja pe twitter sunt unii cu cr7 messi ribery. Dar cel mai tare e unul cu 4 tots in a pack. Pogba reus lewa si inca unu bun..nu mai tin minte care.. s-a speriat si el. Sar si eu pe consola sa vad ce primesc. Succes si voua!
Daca as avea norocul sa il prind intr-un pack in care VALOREAZA ceva, dar macar acum am un atac de mondial genial. Ronaldo-Costa-Hulk, ii mananc in world cup app pe astia.
Am trecut in optimi cu niste vrajeli de jucatori..lol...ultimul care mi a dat 4 2 avea niste jucatori...doar golzi..eu doar pe remy...am chem 54 lol
---------- Post added 30-05-2014 at 22:44 ----------
Ce de buguri are.. am dat apply team role si mi a iesit din joc
---------- Post added 30-05-2014 at 23:22 ----------
Primul jucator bun ..neymar
Am sters tot fifa. Cu update cu profil. Tot c era pe consola. Am reinstalat si a mers updateul de WC. Am avut bulan si de Ronaldo + Messi![]()
ronaldo si messi la WC? esti nebun...eu deabia neymar si baines, in rest ma lupt cu ce am..webo, pazzini...martens cei mai buni...a si rui patricio in poarta mai nou...
Bookmarks