eu am vrut sa iau niste coins , dar m-am razgandit...mai bine pun banii pt fifa 15![]()
am jucat aseara in FWC cu unu in semifinale..m-a speriat... Avea tot ce e mai bun... Klose (90), Ronaldo, Robben in atac, Schwein, Kroos, Kompany, Lahm, Hummels, Neuer... L-am egalat la 1 in min 90.. In prelungiri mi-a dat cu terenul in cap.. i-a bagat pe DiMaria, Neymar si Muller si parca s-a transformat totul.. orice sut, bara gol, orice duel il castiga el, orice deviere, mingea la el... Am avut doua ocazii la 1-1 dintre care si un gol anulat, insa tot norocul s-a dus la echipa mai buna... plus ca facea un pressing f agresiv asta si pt ca a vea jucatori f rapizi... Nu stiu cum au unii noroc dinasta....
Cu un meci mai devreme, in sferturi, am dat peste unu cu Ronaldo si Messi in atac...Am castiat cu 4-2, pt ca el evident nu avea chemistry si era si cam slabut..
si eu aseara numai batai am luatBa echipa cu Messi, DiMaria, Aguero pe atac, ba echipa din Europa cu CR, Robben, Klose, ba cu toata echipa Germaniei...nimic nu mi-a iesit! E clar...cand esti obosit esti praf si nici Messia nu te salveaza
![]()
sincer, si eu am fost f obosit aseara, in special ochii imi erau obositi dupa doua nopti in care m-am uitat la semifinale si m-am trezit la 7..
mai jos e si un update al echipelor mele:
South America : SouthAmerica FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
nu stiu daca sa-l joc pe marcelo LB, parea mai solid dar fara viteza, si pe Cavani in locul lui Falcao... Un portar mai bun mi-ar trebui..si cam atat..nu am alte pretentii aici
Europa: Europa FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
Lahm mi-a picat aseara, nu l-am incercat... Rodriguez e f bun in locul lui Baines..plus ca are niste lovituri libere dementiale. In atac folosesc doi monstrii, pt ca pur si simplu asa imi place...fara viteza, doar forta![]()
e f bun, am jucat contra lui..nu se simte viteza chiar de 90, dar forta cand are mingea la picior si lovitura de cap sunt senzationale..sa nu mai zic de sut..dar doar cele din careu
Pff am vaz pe market e vreo 100k la pret...n.am stiut de el.. am 2 goluri cu Klose...al doilea supeeerb cu un sut fenomenal...da ce m.a alergat rusnacul tot meciul..pff abia am scos 2-1 la final..
Am reusit sa resetez parola contului UK de pe un PSP fara sa-mi ceara data nasterii pe care nu mai o stiam ( o pusesem aiurea ) . Zic sa ma joc un good old Fifa 14 , nu incepe meciul bine si imi da ala 2 . Atac , sutez , dar mingea se duce de 2 ori in bara . Mai atac , mai sutez si la o faza mingea loveste bara dreapta , se duce in cea stanga dar nu intra in poarta , mingea ricoseaza la atacant care era la 1m de poarta , suteaza tot in bara , mingea ricoseaza in el si iese afara . Deci scriptingul mi-a tras-o din nou . Imi pare rau ca nu imi filmez meciurile dar o sa fac si asta
Welcome to fifa....sa vezi ce misto o sa fie cand conduci cu 4-0 si dupa pauza minune esti egalat in ultimul minut
am castigat finala WC la penalty , dupa 4-4 in prelungiri si la final mi-a dat " unespected error..." . Cand reintru in UT pe WC nu aveam nici un titlu castigat ba din contra mi.a pus meciul pierdut. Cel mai probabil adversarul de nervi si.a deconectat de la tensiune statia pe care juca, ptr mi s.a mai intamplat si mie sa imi pice tensiunea la laptop si sa nu imi puna meci pierdut. Dar bul**** chiar in finala sa mi se intample? Thank you EA.
Klose 3 goluri, in finala, are un sut incredibil.
http://www.easports.com/fifa/footbal...ideo/192894265 , asta e gol din semifinala.
Salut!Nu joc de foarte mult timp la wc si nici nu prea am noroc la pack-uri
Echipa: tbrbtrbrtb FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
As juca doar cu europa dar Martinez e pur si simplu prea bun,si un portar european mai bun n-am..doar Foster si Beto.
Mai am si : Poulinho,Pato,Nasri,Draxler,David Villa,Fred,etc
O idee ce sa schimb ?![]()
Bookmarks