A doua e mult mai buna !!!!!
Printable View
A doua e mult mai buna !!!!!
Ce parere aveti de Kompany? in comparatie cu Tiago Silva de exemplu...ma gandeam sa fac o schimbare mai mult pt linia de mijloc
sopi FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead ceva modificari?si ceva sguesti pentru CAM si RM dar sa nu fie chiar foarte scumpi...
cea mai buna echipa de BPL asta e :D (cu tot cu rezerve) http://www.easports.com/fifa/footbal...WN0VU1nK05Z:pc
mi e mi se pare ciudata rau echipa ta.. :) fara sa te superi :)... In loc de Cahill e mai ok Kaboul..Schurrle si-asa nu are ball control..daca ii mai iei si Chmeistry-ul...nu stiu cum ii va fi...
---------- Post added 27-03-2014 at 16:02 ----------
eu l-as juca pe Suarez CAM sincer..dar nu e echipa mea:))
---------- Post added 27-03-2014 at 16:02 ----------
lasa asa cum e. ca e mai bine
---------- Post added 27-03-2014 at 16:15 ----------
stiu...era ideea de fiecare in parte...
Numai idioti in jocul asta, au invatat o singura faza si anume centrare scurta in careu, ma sparge jocul asta si de cate ori pierd din causa asta.
pai nu-i mai lasa sa centreze asa...oamenii s-au adaptat, nu trebuie sa ii consideri idioti...tot ce vor e sa castige, si pt asta au invatat "scaparile" jocului... Degeaba unul joaca cu f multe pase, f spectaculos daca nu stie cum se dau golurile..iar celalalt sta la cutie si da 2-3 goluri de genul celor descrise de tine... la final victoria conteaza...
Dani Alves, Thiago, Varane sau Alex si Jordi Albă, în prima echipa ai Rezervă Clichy, Sako si Fani, 4 în linie, lateralele au pace mare dar cu toate astea sunt depăşiţi, asta mă da peste cap, si cred că orice apărare as pune la fel ar fi situaţia.
*** e clar că trebuie să bagi bani dacă vrei să ai echipa cea mai bună, am avut adversari cu jucătorii cei mai buni ,Ronaldo, Messi, da nu jucau în halul asta, în fine câştig asta.
Attachment 217843
Si de două zile din div-a 4 am.căzut în a 7-a.
Mi s-a intamplat si mie sa pic din div 2 in 6..dar asa direct...daca reusesti sa ramai calm.te mai.redresezi...daca te enervezi pierzi meci dupa meci...
sau mai simplu ar fi sa iei o pauza:))
sa iei pauza? pai cine are timp de pauze? :)))
asa e..din loose in loose mergi, si nervi si oboseala
eu foarte des pic din 2 in 5...in fifa13 am reusit sa iau div1 de cateva ori chiar cu Title...in 14 nici n-am vazut div1 :)
Nu unul dupa altul..cam in 2 zile..eu ma enervez cel mai rau cand ma bate unul pe care il vad foarte slab...si credetima ca fac rau cand ma enervez..se aud injuraturile in toata casa :))))
---------- Post added 28-03-2014 at 15:51 ----------
nici eu.nu am.ajuns in div 1..am.fost f aproape
Bunga, aparent, jocul este mai egal cu unii playeri.
Mă gândeam să facem o cupă cu intrarea de 11000 de coins si câştigătorul i-a tot.
A creat un prieten un turneu de fifa ut 14 pe xbox cu intrarea 5k cine vrea sa mi dea mesaj cu id de facebook ca sa l adaug in grup....
Am observat ca sunt perioade si perioade, am avut perioada in care am castigat si 10 meciuri la rand, dar si momente in care am cazut 2 divizii din cauza rezultatelor. Nici eu nu reusesc sa trec de D2 :( .